Dumnezeu sterge lacrimile

0
71

În revista “Time” din 27 Ianuarie 1992 , a fost publicat un articol provocator pentru toti cei care l-au citit. Articolul intitulat ” Coridoarele Agoniei” prezenta întîmplari din viata unor copii prinsi în jungla unor delicvente juvenile.
Antwan , un baiat în jur de 10 ani , a fost atentionat de mama lui de multe ori cu privire la traficantii de droguri care misunau prin locul unde era trerenul lui de joaca si unde petrecea ore în sir în fiecare zi. Atentionarile mamei nu l-au împiedicat sa cada în plasa acestor versati traficanti.

Acesti distribuitori de droguri , stiu cum sa se protejeze si sa scape de acuzatiile legii. În timp ce vînd drogurile acestia tin aproape de ei un copil . Cînd apare politia , ascund marfa în hainele copilului care de obicei fuge. În acest fel politia nu descopere marfa.

De fapt cînd Antwan a fost arestat, pastilele de narcotice au fost gasite în buzunarul lui, fara ca el sa stie ca acestea sunt acolo.

Politistul care l-a arestat a vazut un copil mai mare care a bagat mîna în buzunarul copilului, lasînd aceste pastile, dupa care a fugit. Aceste practici pun în dificultate deseori ancheta politiei si sistemul judiciar pentru ca nu se poate dovedi cine este faptasul, pentru ca marfa nu a fost gasita asupra lui.

Povestiri de acest fel de putine ori au un sfîrsit fericit. În cazul lui Antwan, revista “Time” conclude articolul prezentînd un “Happy end”! Antwan a fost cuprins într-un program special de recuperare si integrare în familie si societate.

În acest program i s-a oferit conditii mai bune pentru viata. Mama lui a aranjat camera în care el locuia în asa fel încît pe lînga multe lucruri care sa-i faca viata mai usoara, a atîrnat de tavan un bec care sa lumineze un perete pe care a fost lipit un poster ce prezenta imaginea unui copil plîngînd.

Deasupra imaginii acestui copil se putea citi scris cu litere mari : “El va sterge orice lacrima din ochii lor. Si moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tînguire, nici tipat, nici durere, pentru ca lucrurile dintîi au trecut”.

Aceasta imagine si mesajul care o însotea, a amintit mereu acelui baietel ca si pentru el exista iertare, iar lucrurile urîte si demne de condamnare pot sa treaca. Prin aceasta provocare , viata lui s-a schimbat.

Nu cumva si tu versi lacrimi ? Indiferent care este motivul acestora, exista cineva care le poate sterge, oferindu-ti bucuria unui nou început.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.