Slujirea aduce schimbare

0
56

Noi suntem mîinile prin care Dumnezeu lucreaza, picioarele care îl duc pe El la cei bolnavi , si vasele prin care Dumnezeu împlineste nevoile celor din jur.
Lacrimile din ochii celor ce plîng vor fi sterse, foamea ce-o traiesc cei ce n-au ce mînca va fi alinata iar singuratatea celor ce n.-au pe nimeni va fi alungata, pentru ca noi le slujim fiind reprezentanti ai Domnului Isus. Fiul lui Dumnezeu care raspunde oricarei nevoi , se exprima prin noi.

Stiu ca nu toti cei care se numesc crestini sunt gata pentru aceasta slujire. Redînd aceasta situatie un autor necunoscut i-a prezentat pe unii dintre acestia spunînd :

– Am fost flamînd si mi-ai vorbit de bogatia cerului.
– Am fost în temnita si te-ai rugat pentru eliberarea mea.
– Am fost gol si mi-ai spus care sunt hainele ce mi s-ar potrivi.
– Am fost bolnav si mi-ai recomandat un medic.
– Am fost fara adapost si mi-ai predicat de ocrotirea lui Dumnezeu.
– Am fost singur si mi-ai spus sa-mi caut un prieten.

Arati a fi un om spiritual; dar cu toate acestea eu sunt flamînd, fara haine si adapost, singur, în suferinta si fara sa-L am pe Hristos în viata mea.

Aceste cuvinte ranesc, nu-i asa ? Ele ranesc pentru ca exprima atitudinea fariseica a multora dintre noi. De aceea slujindu-L pe Dumnezeu si slujindu-ne unii pe altii , putem lucra împreuna pentru o reala scimbare si împlinirea multor nevoi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.