Cum urmam pe Domnul ?

0
104

O familie a hotarît sa cmpere o pereche de catelusi. Cînd i-a adus acasa , acestia au observat ca micutul catelus, o urmarea îndeaproape pe surioara lui mergînd todeauna în urma ei. Într-o zi cînd au fost lasati liberi în curte, profitînd de o gaura din gard, catelusii au ajuns în strada .

Observînd pe unde au iesit în strada , noii stapîni au astupat gaura din gard, pentru a evita orice pericol .

În ziua urmatoare cînd cateii au fost lasati din nou liberi în curte, catelusa a alergat spre locul pe care îl stia , pentru a iesi din nou în strada. Cînd a vazut gaura astupata s-a oprit chiar în fata gardului. Fratiorul ei însa n-a mai reusit sa se opreasca si s-a izbit cu putere de gard.

Surprinsi de cele petrecute, noii stapîni au vrut sa descopere care a fost cauza acestui comportament ciudat. Luînd catelusul în brate, au observat ca acesta era orb, dar a învatat sa mearga prin casa si prin toata curtea urmarind-o îndeaproape pe surioara lui. El stia sa se ghideze ascutînd fosnetul pasilor surioarei lui.

Si noi trebuie sa învatam sa-L urmam în acelasi fel pe Domnul Isus; stiind ca acolo unde ne va conduce El, vom gasi todeuna o usa deschisa !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.