Credinta reînoita

0
12

Corrie Ten Boom, care a petrecut multe luni în închisoare si în lagarul de concentrare Ravensbrueck , pentru ca a a scuns evrei în timpul celui de-al doilea razboi mondial, a fost o femeie a credintei.

Acele zile groaznice de detentie, au fost o cale de încercare a credintei ei. Odata în timpul încarcerarii s-a rugat spunînd : ” Doamne cît de mult va mai tinea aceasta ” ? Daca tu existi si îti pasa de mine, fa un semn care sa-mi arate ca Tu traiesti si-mi asculti rugaciunile mele !

În acea noapte Corrie s-a întins pe patul ei simtindu-se abandonata total în singuratate. Ea a adormit plîngînd si întrebîndu-se : de ce Dumnezeu n-a raspuns rugaciunilor sale ! În dimineata urmatoare cînd Corrie s-a trezit, un fascicol de lumina a patruns în celula ei printr-o crapatura facuta de cîteva fire de iarba în tavanul închisorii.

Un adevarat miracol , petrecut într-o celula ! Prin aceasta marturie a spus ea, stiam fara nici un pic de îndoiala ca Dumnezeu traieste si ca din acea zi lumina Lui, straluceste din nou în viata mea , într-un mod mult mai glorios.

În acea dimineata , credinta lui Corrie si dedicarea ei fata de Dumnezeu au fost reînoite ! Prieteni ; aceasta este credinta : ” Ia ceea ce Dumnezeu ti-a dat si foloseste ” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.