Decizii dupa împrejurari

0
52

Au fost odata desemnati doisprezece oameni într-un juriu , sa judece un caz . Unsprezece dintre ei erau fermieri activi. Cel de-al doisprezecelea era un fermier pensionar. Cei unsprezece au exprimat verdictul de “vinovat” .Fermierul pensionar însa , a exprimat verdictul de “nevinovat”!

Era necesar ca decizia sa fie exprimata în unanimitate. Cei unsprezece jurati , au trudit din greu încercînd sa-l convinga pe colegul pensionar sa-si schimbe decizia din nevinovat în vinovat. Ei insistau ca acesta sa se grabeasca pentru ca îsi planificasera sa mearga sa strînga fînul. Fermierul batrîn se uita pe geam si parca stepta ceva : deodata s-au vazut la orizont nori negri si imediat fulgerele nu mai conteneau , anuntînd ca ploaia este aproape.

Pentru ca timpul trecea si decizia nu era înca exprimata, cei unsprezece erau tot mai nelinistiti . La primul tunet care a putut fi auzit acestia s-au înspaimîntat si toti si-au schimbat imediat verdictul în “nevinovat”.

Credinta ramîne statornica lînga adevar si atunci cînd ziua se întuneca si obtiunile sunt limitate, pentru ca si în aceste împrejurari , ea asteapta biruinta împreuna cu Domnul Isus. Toti cei care îsi încredinteaza viata bratelor Domnului Isus pot sa spuna ca si apostolul Petru : ” Doamne unde sa ne ducem ? ” Tu ai cuvintele vietii vesnice , noi am crezut ca esti Fiul lui Dumnezeu si stim ca acesta este adevarul” !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.