Credinta biruie încercarile

0
83

Fiecare dintre noi ne confruntam în viata cu zile bune si zile proaste. Marea întrebare este cum stim sa folosim aceste vremuri ?

Martin Seligman, un psiholog remarcabil , a studiat felul cum oamenii confrunta evenimentele vietii. În timpul cercetarilor sale a descoperit ca succesul sau insuccesul unei persoane nu este dat de lipsa sau prezenta greutatilor si-a zilelor rele, ci de atitudinea cu care oamenii confrunta aceste vremuri !

Cînd unii oameni au o cadere în viata, considera ca sunt urmariti de ghinion , de esec si se declara învinsi. Ei ajung fara nadejde si nu mai vad nici o posibilitate de biruinta. De obicei acest tip de oameni sfîrsesc prin a renunta la ceea ce au început.

Sunt însa alti oameni care privesc caderea ca fiind ceva de moment, o întîmplare nefericita si nicidecum o situatie insurmontabila. Acestia sunt pregatiti sa confrunte orice situatie transformînd-o în ceva pozitiv. Ei fac astfel ca zilele grele ( lamîile vietii) sa fie transformate în situatii benefice (limonada) !

Nu-i asa ca aceasta este si atitudinea credintei ? Credinta admite ca vom trece prin greutati, caderi, crize si încercari, dar nu ne vom opri privirile asupra acestora.Credinta priveste todeauna dincolo, si are siguranta ca “Cineva acolo sus ” ne iubesteAvînd aceasta siguranta ,poti trece mai usor prin greutati probleme si încercari, întrezarind biruinta care urmeaza .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.