17 Martie

0
42

“Ai mila de mine Doamne, caci ma ofilesc! Vindeca-ma , Doamne, caci îmi tremura oasele “. Ps.6:2

Steven, singurul copil al unei mame parasite de sotul ei, în ziua în care a terminat liceul, a fost omorît într-un accident de circulatie. În acea zi din luna Iunie, împreuna cu mama lui , au participat la serbarea de graduare, dimineata, iar dupa masa el nu mai era în viata.

Trecuse doar cîteva ore de la momentul cînd împreuna cu toti ceilalti colegi au mutumit lui Dumnezeu pentru ca I-a ajutat sa termine scoala si s-au rugat cerînd însotirea Lui pentru tot restul vietii. De aceea în inima mamei rasuna mereu întrebarea :”cum de a îngaduit Dumnezeu asa ceva “!

În zilele ce au urmat dupa moartea lui Steven, mama sa a fost adesea mînioasa pe Dumnezeu. Pastorul ei a încercat s-o întareasca spunîndu-i : “si acest necaz este în voia lui Dumnezeu, cerîndu-i sa continuie sa se roage pentru a o descoperi”. Dar Sue, mama lui Steven, era dezamagita de Dumnezeu. “Ar fi trebuit sa stii ca am inima frînta, pentru ca m-a parasit sotul meu ? De ce mi L-ai luat si pe Steven ? Oare nu-ti pasa “? Spune ea adesea ! Sue si-a pierdut fiul, dar se parea ca si-a pierdut si relatia cu Dumnezeu.

Într-o zi vizitînd un prieten , a vazut pe peretele din camera lui u tablou pe care erau scrise cuvintele : “Cînd nu mai întelegi lucrarile lui Dumnezeu, continua sa traiesti bazîndu-te pe promisiunile Lui “!

Citind aceste rînduri, Sue a spus : “Cuvintele acestea au fost mesajul lui Dumnezeu pentru mine “! Parca L-am auzit spunîndu-mi :”paraseste mînia si încrede-te din nou în mine”! “Nu poti întelege ceea ce ti se întîmpla , dar ai fagaduintele Mele pentru acum si pentru viata vesnica “!

Multi dintre noi avem nevoie sa auzim aceste cuvinte care au întarit-o pe Sue în acea zi: “Cînd nu mai întelegi lucrarile lui Dumnezeu, continua sa traiesti bazîndu-te pe promisiunile Lui “!

Rug. Doamne Dumnezeule ; vindeca-mi ranile sufletului si ajuta-ma sa traiesc bazîndu-ma pe promisiunile Tale.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.