Calendar Rugaciune 2011

1
66

Calendarul de rugăciune “Închină-te lui Dumnezeu prin psalmi” se dorește a fi un ghid practic de rugăciune, destinat serviciilor de închinare publică din biserici, timpului de închinare al grupelor de rugăciune sau momentelor de închinare personală ale fiecărui credincios.Această broșură nu este o carte [de rugăciuni], care să cuprindă un număr de rugăciuni standard, pe care cei ce o folosesc să le citească în mod mecanic ca act de închinare înaintea lui Dumnezeu. Este mai degrabă un “ghid de rugăciune”, ce cuprinde îndemnuri concrete, bazate pe Cuvântul lui Dumnezeu și nevoile din biserici sau de pe câmpul de misiune, pe care, cei ce îl folosesc le pot avea ca motivație pentru închinare, adaptându-le la situațiile lor specifice.

Recomandăm acest Calendar de rugăciune, pentru că el cuprinde o mare varietate de motive pentru rugăciune, iar cei ce îl folosesc se unesc înaintea lui Dumnezeu cu scopul de a mijloci pentru aceeași problemă, împlinind astfel cuvântul Scripturii care spune: “”¦dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi datde Tatăl Meu care este în ceruri” Mat.18:19

calendar_rugaciune_pret_2011.jpgAcest Calendar de rugăciune, deși este publicat în cadrul Uniunii Bisericilor Creștine Baptiste din România, nu are o amprentă sau o delimitare confesională și poate fi folosit în toate bisericile care doresc să învioreze timpul de închinare sau să se alăture în mijlocirea pentru creștinii persecutați.

Pentru a atinge acest scop, acest Calendar de rugăciune prezintă ca motivație spirituală pentru rugăciune, un număr de 52 de subiecte ce definesc imperative ale umblării cu Dumnezeu. Acestea sunt specifice fiecărei duminici, sunt susținute de două sau trei versete din primii 50 de psalmi și sunt urmate de trei motive concrete pentru rugăciune, care suntîn acord cu mesajul psalmului citat.

Pentru rugăciunea de mijlocire pentru misiunea trans-culturală, în acest Calendar de rugăciune sunt prezentate 52 de țări în care creștinii sunt persecutați. După o scurtă prezentare a situației religioase, sociale și politice a țărilor enumerate, este menționată cauza persecuției creștinilor, factorii care o generează și un cazrecent de persecuție. Aceste informații sunt urmate de trei motive concrete pentru rugăciune.

În ceea ce privește rugăciunea pentru nevoile personale sau ale bisericii locale, în acest Calendar de rugăciune sunt rezervate spații libere în care acestea pot fi adăugate.

Calendarul de rugăciune este realizat de echipa misiune.ro, coordonată de pastorii Dan Boingeanu și dr. Corneliu Boingeanu, fiind publicat în versiune tipărită și în versiune electronică (CD), în format power point.

Unele infomații despre țările în care creștinii sunt persecutați au fost preluate cu permisiune de pe pagina de web a organizației creștine “Vocea Martirilor” (www.persecutiom.com), căreia îi mulțumim pentru acest ajutor.

Întrucât în vremea în care trăim este nevoie mai mult ca oricând de o înviorare a timpului de rugăciune și de o intensificare a mijlocirii pentru creștinii persecutați, vă chemăm să vă alăturați acestui proiect de rugăciune, pentru ca în anul 2011 să împlinim poruncaDomnului Isus exprimată prin imperativele: “Iubiți pe vrăjmașii voștri , binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc, și rugați-vă pentru cei cevă urăsc, și vă prigonesc..” Mat.5:44

coperta_cd_2011.jpgPretul calendarului de Rugaciune este:6 lei (la care se adauga cheltuielile postale)

Pentru comenzi on line folositi adresa: http://revistacrestinulazi.ro/calendare-2011/

Pentru informații și comenzi folosiți:
e-mail: uniuneabaptista@gmail.com

Pentru întrebări folositi:

e-mail: office@misiune.ro

Pastor Dan Boingeanu, Pastor dr.Corneliu Boingeanu

1 COMENTARIU

  1. Multumim pentru calendarul de rugaciune 2011. Am folosit acest calendar de 4 ani si a adus improspatare inchinarii din biserica. Motivele de rugaciune pt crestinii din tarile prigonite ne-au sensibilizat inimile fata de fratii persecutati. Am fost coplesiti de Domnul cand am vazut ca rugaciunea pt Coreea de Nord a fost exact pe 25 decembrie cand presedintele Coreei era mort. Coincidenta ??? Nu cred, cred ca Duhul lui Dumnezeu stia ce se va intampla.
    Slavit sa fie Domnul.
    Asteptam calendarul pe 2012!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.