Calendar Studiu Biblic 2011

2
54

Si in acest an, echipa misiune.ro a pregatit o serie de materiale ce vin in ajutorul lucrarii din biserica, dar si in partasia personala cu Dumnezeu.

1. Calendar de Studiu Biblic pentru anul 2011 cu tema “Împărăția care nu se clatină”cuprinde 52 de subiecte biblice referitoare la manifestarea Împărăției lui Dumnezeu prin: suveranitatea lui Dumnezeu asupra creației, stăpânirea lui Dumnezeu asupra Israelului (perioada teocrației), slujirea mesianică a Domnului Isus, domnia lui Hristos prin Biserică și domnia veșnică împreună cu Hristos.  Dacă primele două subdiviziuni ale acestui calendar urmăresc o tematică subiectivă, celelatesubiecte iclud un studiu capitol după capitul al evangheliei după Matei.

calendar_studbibl_biblie_pret_2011.jpgPropunem această temă deoarece în acestă vreme în care totul se clatină, vom găsi siguranțăpentru trăirea de fiecare ziatunci când vom avea o imagine clară cu privire la Împărăția lui Dumnezeu, vom înțelege planul lui Dumnezeu pentru lumea în care trăim și vom fi pregătiți să facem diferența dintre împărăția lui Anticrist care se întemeiază sub ochii noștri și Împărăția lui Dumnezeu.

În același timp, parcurgând acest studiu dorim ca Dumnezeu să ne ajute să depășim granițile împărăției pe care noi înșine ni le-am fixat, să devenim cetățeni activi ai Îmărăției lui Dumnezeu și să-L slujim pe Dumnezeu în biserica locală și în mijlocul lumii, având ca mentalitate și motivație Împărăția lui Dumnezeu.

Aceste calendare sunt tipărite în format de perete (o pagină A2 full color și 6 file A4 mărit, full color) și în format pentru biblie (o pagină A4 full color, pliată). Calendarele de perete (A2 și cele cu 6 file A4 mărit), pe lîngă tematica și textele pentru studiu biblic conțin și un ghid de citire zilnică a Biliei.calendar_studbibl_peretemic_pret_2011.jpg

Pretul calendarelor

Calendar Perete A2 ““ 3 lei

Calendar Perete 6 file A4 marit ““ 5 lei 

Calendar Biblie A4 pliat ““ 1 leu 

La aceste preturi se ada si cheltuielile postale

Pentru comenzi on line folositi adresa: http://revistacrestinulazi.ro/calendare-2011/

Pentru informații și comenzi folosiți:
e-mail: uniuneabaptista@gmail.com

Explicațiile lecțiilor biblice le puteți găsipe pagina www.misiune.ro

sau direct pe mail-ul dumneavoastra, solicitand inscrierea trimitand un mail la adresa: office[at]misiune.ro
calendar_studbibl_peretemare_pret_2011.jpg

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.