Arata-L pe Dumnezeu prin viata

0
47

O fetita a întrebat odata pe tatal ei : “Tata cum arata Dumnezeu “? Întrebarea parea nevinovata si destul de simpla , pîna cînd tatal a încercat sa puna raspunsul în cuvintele care sa fie întelese de fica lui de numai 5 ani. Vazînd ca nu reuseste sa gaseasca raspunsul potrivit, tatal a folosit raspunsul în care toti tatii sunt specialisti : ” Du-te si întreab-o pe mama ta “!

Fetita a amers si a pus si mamei ei aceeasi întrebare : “mama cum arata Dumnezeu “? Si mama si-a dat repede seama ca nu gaseste raspunsul potrivit ; de aceea i-a spus ficei : “Draga mea , ar trebui s-o întrebi pe învatatoarea de scoala duminicala”!

Micuta a mers si la învatatoarea de scoala duminicala cu aceiasi întrebare :”Cum arata Dumnezeu “? De ce nu întrebi pe tatal si pe mama ta ? i-a raspuns învatatoarea!

Complet nedumerita de raspunsurile primite,acea fetita se gîndea în inima ei : “Daca as fi umblat cu Domnul atîta timp cît au mers la biserica tati, mami si învatatoarea de scoala duminicala, as fi stiut sa spun unei fetite, raspunsul pe care îl asteapta !

Suntem crestini si am umblat cu Domnul atîtia ani. Cei mai multi dintre noi ne-am nascut în credinta. Suntem oare în stare sa spunem si sa aratam oamenilor cum arata Dumnezeu ?

Nu este usor ! Dar traind si umblînd în voia lui Dumnezeu vei avea un raspuns pentru cei ce te întreaba. Acestora le vei putea spune : “Uitati-va la mine “!Dumnezeu este ca mine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.