Rugaciunea aduce trezire spirituala

5
89

Cea mai rapida crestere din lume, o au bisericile din Coreea de Sud. Un cercetator care voia sa descopere secretul acestei cresteri spirituale, a interogat un pastor al uneia dintre aceste biserici, despre cauzele acestei miscari.

El a întrebat despre clasele de scoala duminicala, despre grupele de studiu, despre doctrina biblica a mesajelor si despre grupele de lauda si închinare.

La sfîrsitul interviului , pastorul Corean si-a ridicat mîinile si a spus reporterului : “m-ati întrebat despre orice altceva, dar ati uitat lucrul esential” ! Nu m-ati întrebat nimic despre timpul de rugaciune ! “Rugaciunea este piatra de capatîi pentru o biserica înflacarata “! Noi petrecem în fiecare zi cel putin 2 ore de rugaciune cu toata biserica !

Rugaciunea nu numai ca deschide portile cerului, ci este si calea prin care noi ne deschidem inima, pentru lucrurile pentru care ne-am rugat. Rugaciunea ne uneste pentru aceeasi cauza, iar dragostea lui Dumnezeu ne înflacareaza. Pentru ce arzi ? Sunt unii plini de rîvna pentru ceea ce este rau ! Fii gata sa-ti consumi viata pentru Dumnezeu si ceea ce este bine !

5 COMENTARII

 1. va rog sa ancepeti sa va rugati pretutindeni an toate adunarile
  noi ne rugam cu un grup de tineri saptamanal de mai mult de 2ani si domnul face mati mini si n-ea ptomis caci va ancepe o mare trezire sporituala an europa si antreaga lume
  va invitam pretutindeni din toata inima sa va rugati pentru generatia noua de tineri
  VA MILTUMASC Dani Ardean si familia

 2. Cuvantul Domnului spune ca noi sa fim sfinti, caci Dumnezeul nostru care ne-a mantuit este sfant.Este o chemare pe care o face Dumnezeu fiecarui copil al sau, sa traiasca o viata de biruinta. sa mearga in biruinta si sa invinga orice ispita si incercare care vine de la Diavolul.Atatea predici si mesaje ascultam despre cum trebuie sa fie un crestin, despre ce fel de viata sa duca.Si cu toate acestea, atunci cand apar bariere si intarituri demonice ale intunericului, dam inapoi si de cele mai multe ori, esuam.
  Ei bine, fiacare avem nevoie de o viziune a treziri, a transformari,pe care o aduce Dumnezeu numai prin rugaciune cu ajutorul Duhului Sfant.Este o chemare pe care ne-o face Domnul pentru a fi o voce si un strigat in natiunea noastra.Dar pentru a putea ca eu si fiecare copil al lui Dumnezeu sa faca o lucrare de mijlocitor si vegheator in rugaciune pentru noi, familile noastre, biserica de unde venim si natiunea romana,trebuie sa fim fascinati de Dumnezeu.SA fim indragostiti de El.Sa-l lasam pe El sa se manifeste cu putere si slava in viata noastra:in traire, in purtare, in vorbire, in gandire.
  Prin rugaciunile pe care le inaltam spre cer, putem sa miscam,sa sensibilizam inima lui Dumnezeu iar El in Slava si Gloria puterii Sale, sa aduca trezire.
  Doamne, vrem sa fim fascinati de Tine si de prezenta Ta in vietile noastre, iar Tu sa-ti arati puterea prin noi.

 3. Viata crestina romaneasca, din pacate, a slabit enorm de mult in ultimii 20 de ani.Mai si auzi pe unii lamentandu-se ca” harul incetul cu incetul se ia de la neamuri”.E foarte fals acest lucru si e o minciuna a diavolului prin care multe guri sunt inchise si inimile resemnate.Eu, foarte sincer, n-as mai pune problema unei treziri, caci de treziriau fost multe , dar intotdeuna au fost urmate de : “somn usor” si aici sa nu creada cineva ca sunt ironic, departe de mine acest gand; ci pur si simplu , privesc inapoi la ce s-a intamplat in ultimii 34 de ani de cand stiu eu viata crestina in urma aducerii mele in imparatia lui d-zeu, cand insusi D-zeu si-a luat locul sau de onoare in viata mea. Eu socotesc ca noi credinciosii romani, avem nevoie de schimbare a mentalitatii spirituale, adica a viziunii, sau a tintei la care trebuie sa privesti ca sa se schimbe in mod real viata ta si viata celor din jurul tau si chiar viata spirirituala in romania , in totalitatea ei.Si intrebarea care se ridica acum ar fi: ” cum s-ar putea face asa ceva caci multe biserici se roaga constant,altele mai si postesc, altele mai si postesc si se fac si nopti de veghe, etc, etc. Foarte corect s-a mentionat Biserica din Seul, Corea de sud, cu cei 1000000
  de membrii, aproximativ, unde fratii intr-adevar se si roaga mult si au rezultate remarcabile. Ei cum pot si la noi nu prea functioneaza. Poate unii nu stiu cum functioneaza mentalitatea spirituala a lui Yongi Cho. El a imbinat minunat rugaciunea cu credinta. Cum si pe ce baza functioneaza aceasta viziune (foarte sanatoasa, zic eu)
  1. Spalare in Sangele Mielului(Apoc.12:11)
  Viata de biruinta , incepe cu spalare in sangele
  Mielului adica cu pocainta :
  a) ma doare de pacatul meu
  b) imi marturisesc faradelegea
  c) ma indepartez de pacat
  Acest procesn-ar trebui sa dureze mai mult decat
  5-10 minute la un credincios adevarat.
  Unii mi-ar spune ca , s-ar lasa de pacat dar…
  uneori sunt biruiti si astfel se simt slabi si i-
  nutili imparatiei lui D-zeu, chiar nevrednici,si
  nu stiu ce sa faca. Raspunsul urmeaza.
  2.Invata sa te uiti cat mai mult posibil la Cristos rastignit pe Cruce in locul tau,si nu tot timpul la tine,intru-cat de acolo de pe crucea Lui, din trupul Lui frant, IZVORESTE “VIATA”, adica tot ce ai tu nevoie caci asa il si numim deseori :EL SHADAI”- adica Cel ce este mai mult decat suficient pentru toate nevoile noastre” si asa si este! Cum se face asta? Priveste-L prin prisma cuvantului fagaduitei caci toate iti sunt dedicate tie.
  Celui bolnav…”este scris: prin renile Lui am fost tamaduiti (1Pet.2:24)
  Cel slab sa zica : prin isus sunt tare (Ioel 3:10)etc
  3. Marturiseste cu gura ta aceste lucruri cu voce tare, inaintea oamenilor ,dar mai ales inaintea diavolului care se va grabi sa-ti inchida si gura dar si inima spunandu-ti ca D-l nu te asculta caci esti pacatos si ca atare nevrednic.Tu, chiar daca inca nu vezi cu ochii tai sa fi primit ce ai cerut, ca asta la inceput poate dura chiar si luni de zile, pana intri in posesia lucrului cerutdar impotriveste-te tare prin credinta spunandu-i: “este scris: El care n-a crutat nici chiar pe fiul Sau, ci L-a dat pentru noi toti, cum nu ne va da IMPREUNA CU EL, FARA PLATA, TOATE LUCRURILE”. Noi cand Lam primit pe Isus in viata noastra, am primit impreuna cu el toate lucrurile pentru nevoile noastre, cadou. Dar impreuna cu El ,in acelasi moment, si nu separat.
  Apoc 12:11 spune ca “ei l-au biruit (pe satan) prin sangele Mielului si prin CUVANTUL MARTURISIRII LOR”
  4. Nucere de 2 ori un lucru de la Tatal Cereswc, caci aceasta e necredinta si ca urmare nu vei primi nimic. Ci a 2-a, 3-a, 4-a……oara vi doar cu MULTUMIRE si cu LAUDA,udand astfel ceea ce odata ai cerut.Multumirea si lauda e pot sa spun secretul vietii crestine.Lauda-l pe strada, in tramvai , pe tren, la volan, la serviciu, lascoala, lucrand, invatand, mancand, neancetat, poate de mii si mii de ori pe zi pana ce devine un mod normal de viata si la un moment dat ,te eliberezi, te umpli de bucurie si sti ca esti stapan impreuna cu Stapanul tau (Ro.5:17) Viata ta nu mai e o robie poleita ci domnie cu Isus. Si asta va spun din proprie experienta. In acest mod putem scapa tara de iminentele necazuri nespus de mari, care vin peste toata lumea caci toate sunt gata .Dar sabia Duhului in gura ta si a mea ,poate face minuni nebanuite. Domnul sa va binecuvinteze pe toti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.