Pregatire pentru o noua calatorie în jungla

0
16

Frații noștri dragi,

Vă scriem pe scurt, fiind pe picior de plecare. În această noapte vom pleca iarăși în junglă, împreună cu chipa medicală, spre San Fausto. Domnul a lucrat cu multă credincioșie, luând din fața noastră fiecare problemă pe rând. Astfel am primit multe medicamente ca donație, din multe părți. Au sărit mulți în ajutor. De asemenea, banii necesari acestei campanii au fost în cea mai mare parte darul vostru, al celor care ne iubiți pe noi și lucrarea Domnului în Peru.

Dorim să vă mulțumim mult acum, în pragul plecarii, și sperăm să ne întoarcem cu bine pentru ca să vă putem multumi pe deplin, aducându-vă numai vești bune. Așa că vă rugăm să ne purtați în rugăciunile voastre pe noi împreuna cu întreaga echipă. Vom fi 10 persoane de toți, dintre care 4 sunt personal medical.

Rugați-vă pentru o călătorie sigură și fără incidente atât la dus cât și la întors. Călătoria va dura 10 ore cu autobuzul, 6 ore cu camioneta și încă 4 ore cu barca pe râu, după ce vom petrece noaptea în Puerto Bermudez la un han. Plecăm în această noapte și vom ajunge în San Fausto pe 30 aprilie, la prânz. Plecarea din comunitate va fi în ziua de luni, 3 mai, și ar trebui să ajungem în Lima în dimineața lui 5 mai. 2004.

Rugați-vă pentru o bună desfașurare a campaniei medicale; doctorii și asistenții să se poată desfașura cu profesionalism, să fie de un real ajutor nativilor pentru a le ameliora problemele de sănătate; medicamentele pe care le luăm cu noi să acopere nevoile existente și să își facă efectul dorit, alături de lucrarea de însănătoșire pe care o poate face Domnul în urma rugăciunilor voastre

Rugați-vă pentru noi, care vom da oamenilor lecțiile biblice, pentru ca Domnul să ne folosească cu
putere, să ne dea cuvinte clare, simple, pe înțelesul nativilor, prin care să proclamăm Slava Lui și
lucrările lui minunate

Rugați-vă pentru nativii Asheninka, pentru ca Dumnezeu să le dea inimi deschise și primitoare de
străini, de medicamente, de sfaturi practice de viață, dar mai ales de Cuvânt.
Rugați-vă să primească cu viu interes învățătura biblică și să prindă foame de Cuvânt și curiozitate pentru o cunoaștere mai mare
Rugați-vă pe termen lung pentru mântuirea cât mai multor nativi Asheninka, și pentru formarea unei
biserici vii și viguroase în comunitatea San Fausto

Vă mulțumim mult pentru întreaga susținere, pentru încurajările pe care le primim mereu, și pentru că sunteți alături de noi în Duhul, pentru a extinde mai departe Împărăția lui Dumnezeu, la încă un neam.
Cu mult drag, vă salutăm
A si M .D

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.