Alege drumul spre viata

0
56

Dumnezeu a anuntat poporul Israel prin Moise spunîndu-le : “V-am pus înainte viata si moartea , binecuvîntarea si blestemul ; alege-ti viata ca sa traiti voi si samînta voastra “!

Aceasta lectie a alegerii Trotter a trebuit sa o învete printr-o experienta tragica : de cînd se stia, el a fost un alcoolic notoriu. Odata s-a întors acasa dupa 10 zile de coma alcoolica , gasndu-si sotia purtînd pe brate baietelul lor care murise. “Mi-ai omorît copilul, pentru ca n-am mai avut nici un ban cu care sa-l îngrijesc, i-a strigat sotia ! Nu voi mai bea nici un strop i-a raspuns el ! dar numai dupa trei ore de la înmormîntare Trotter s-a întors acasa din nou mort de beat.

El a luat pantofiorii albi ai copilului lui din sicriu si i-a amanetat pentru a face rost de bani pentru bautura. În aceasta situatie disperata, crezînd ca pentru el nu mai este nici o posiblitate de scapare , a plecat pe jos pe o strada de pe malullacului Michigan pentru a cauta un loc sa se aruce în apa si astfel sa-si puna capat zilelor.

În timp ce mergea leganîndu-se, a simtit deodata o mîna puternica care îl împinge spre o masina care tocmai a oprit lînga el. Era ofiterul de politie care îsi facea rondul de noapte. Acesta l-a dus la un centru crestin pentru persoane fara adapost. În acea seara cînd Trotter s-a trezit di bautura , a auzit prima oara ca si pentru el exista speranta prin Hristos.

În zilelel urmatoare a ajuns sa-l cunoasca pe Domnul Isus , sa primeasca Cuvîntul Scripturii si sa-si predea viata lui Dumnezeu.

Dobîndind o viata noua, în urmatorii 40 de ani a slujit ca superintendent al acestei organizatii crestine din Michigan. În aceasta slujba a reusit sa deschida 60 de centre crestine pentru persoane lipsite de ajutor, pe tot cuprinsul Statelor Unite. El a consiliat mii de persoane aflate în pragul sinuciderii, îndreptîndu-le pe drumul fericirii catre viata si cer. Mel Trotter, a ales sa se întoarca din moarte la viata !
Poate ca starea în care te afli nu-i la fel de tragica ca cea a lui Trotter. Cu toate acestea , trebuie sa stii ca pacatul te conduce pe drumul mortii. Opreste-te si alege drumul spre viata. Ia aceasta decizie si viata ta nu va mai fi la fel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.