Sotia si familia misionarului Basarab Sergei

2
64

Basarab Serghei , un misionar din Republica Moldova , si-a dat viata pe cîmpul de misiune în Tajikistan. Rugati-va pentru familia si sotia acestuia. Dumnezeu sa foloseasca moartea si inmormantarea acestui martir, pentru inaintarea Evangheliei. Aceasta încercare sa aprinda in inimile multora dragostea pentru cei pierduti si sa conduca la o si mai mare dedicare pentru Evanghelie.!

Pe data de 12 ianuarie 2004 , orele 21:00, niste necunoscuti inarmati cu automate, au intrat in curtea bisericii din orasul Isfara (la nordul Tajikistanului, la distanta de 100 km de Kudjant) si au impuscat prin geam pe Basarab Serhgei,El era student al Institutului “Precept Ministries”, misinoar si conducatorul bisericii din Isfara.Fratele Sergei, a fost împuscat in timp ce se afla pe genunchi ,se ruga si canta, în sala unde aveau loc întîlnirile bisericii. Cand sotia lui a venit din alta camera, el era deja mort. In biserica au mai fost inca trei oameni, dar au reusit sa se ascunda si nu au fost impuscati. Serghei era plin de dragostea lui Dumnezeu pentru pacatosi si si-a dat viata pentru ei !

2 COMENTARII

  1. rugati-va si pentru Romania
    poate ai ezitat vreo clipa dar iti spun ca cea mai importanta rugaciune care trebuie sa o inalti zi de zi este aceia pt tara ta.Si tara ta natala are nevoie de foarte multa rugaciune si totodat pentru cei ce sunt implicati in lucrarea de misiune in Romania
    ps:ptr Alina Rudisteanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.