CRESTINII DIN ETIOPIA SI ERITREEA

0
46

Exista o îngrijorare a Statelor Unite , pentru o posibila reîncepere a ostilitatilor dintre Eritreea si Etiopia. Rugati-va ca aceasta noua escaladare a tensiunilor sa nu opreasca miscarea crestina.

Un nou conflict ar avea efecte dezastruoase asupra locuitorilor acestor doua tari sarace si ar afecta dezvoltarea relatiilor si continuarea programelor initiate de S.U.A. Dar în ciuda acestui nou potential pericol, David Schibley, care a organizat în aceasta zona o conferinta cu tema : ” Pastorii din prima linie “, prezinta o marturisire încurajatoare:

La aceasta conferinta au fost 563 de pastori din peste 20 de denominatii credstine. A fost prima data cînd a avut loc o astfel de conferinta interdenominationala , avînd un raspuns extraordinar.
Cu toate ca persecutia îndreptata împotriva credinciosilor din Etiopia si Eritreea, este în crestere, exista o strînsa unitate între pastorii si slujitorii crestini din aceste tari.
Sunt provocari si deosebiri culturale, uneori provocari tribale, dar cu toate acestea exista o legatura în Hristos , pe care ei nu numai ca o afirma , dar o experimenteaza zi de zi.
Acesti pastori din prima linie traiesc avînd o noua dedicare si întarire spirituala. Ei de la aceasta conferinta s-au întors în mijlocul bataliei spirituale , avînd o noua viziune în inimile lor, si noi materiale de studiu în mîinile lor. Rugati-va pentru lucrarea pe care urmeaza sa o înfaptuiasca . !

Faith N.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.