Rugati-va pentru lucrarea din Republica Moldova

4
61

Rugati-va pentru:

1.Moldova! Ca Dumnezeu sa lucreze in aceasta tara si sa o binecuvanteze.
2.Echipa OM Moldova. Pentru unitate, intelegere si o lucrare roditoare.
2.Domnul sa ma protejeze si sa ma tina in siguranta iar eu sa ma las folosita de El tot mai mult.
4.Suportul meu financiar.

Dana Matosche

Cand Dumnezeu m-a chemat sa slujesc in Republica Moldova si eu am spus ,,da,, am avut multa pace in inima dar si teama sa las totul si sa plec intr-un loc strain. Nu am stiut ce binecuvantari mari are Domnul pregatite pentru mine aici…Dar acum cand umblu in aceste binecuvantari si traiesc experiente minunate ma bucur enorm de mult ca am spus ,,da,,. Totusi, nu as fi putut sa fac nimic fara ajutorul si sustinera voastra. Multumesc mult caci imi oferiti privilegiul de a-L sluji pe Isus Christos in Moldova!

Provocare la Misiune

Pentru aproape trei luni de zile am fost implicata in acest program. Impreuna cu alti douazeci de tineri am invatat cum putem sa-L slujim mai bine pe Dumnezeu prin metode noi, cum sa crestem spiritual, cum sa lucram intr-o echipa dar si cum sa sapam in gradina sau sa dormim in aceasi camera cu inca 8 persoane. Aceste trei luni au fost si ,,adaptarea mea la cultura,,

Poate nu sti ce iti rezerva viitorul dar sti CINE il pregateste!!!

Calatorind in satele din tara am avut ocazia sa invat multe lucruri despre cultura, limba si oameni. Nu cred ca se putea gasi un nume mai bun pentru acest program. Jumatate din timp este petrecut la Baza OM unde se studiaza intens si este o provocare ca intr-un timp destul de scurt sa inveti si sa studiezi lucruri diverse (studii biblice, lucrarea cu copiii, evanghelizare om la om etc ) iar apoi in saptamanile de misiune este o provocare sa pui in practica tot ce ai invatat.
E interesant cum Dumnezeu ne pune sa facem lucruri pe care credeam ca nu le vom face niciodata”¦Mie nu mi-a placut niciodata viata la tara si nu am crezut ca vreodata eu voi lucra in gradina, ca voi taia lemne sau ca voi lucra pe campul de porumb. Totusi in misiune am facut toate aceste lucruri, am fost uimita sa vad cum ajutand oamenii la lucrul lor noi putem arata dragostea lui Isus. Multi din oamenii carora noi le-am slujit in acest fel au dat Slava lui Dumnezeu si au fost deschisi pentru Evanghelie. Prin acest program li s-a vestit multor oameni Evanghelia, rugati-va pentru acesti oameni dar si pentru toti tinerii care au participat la program si acum sunt acasa in Bisericile lor.

Care este rolul meu in OM Molodva?

In fiecare an OM Moldova primeste diferite echipe de volunatari pe termen scurt care vin pentru o saptamana sau doua sa participe la evanghelizari sau programe. Cineva trebuie sa aiba grija de acesti oameni, de cazarea lor, de orientare culturala, de lucrarea in care vor fi implicati iar acea persoana sunt eu! Nu este o slujba usoara si este mult de munca mai ales din punct de vedere organizatoric, dar cred ca mi se potriveste si sunt foarte bucuroasa sa pot sa-L slujesc pe Dumnezeu in acest fel. Deci, va astept sa veniti, chiar daca pe termen scurt, in Republica Moldova ca sa lucram impreuna spre Slava lui Dumnezeu.

Kids Games- Lucrare prin Sport

40 de tineri crestini plini de entuziasm ajung intr-un oras”¦Care ar fi o metoda buna de a marturisi despre Christos unor copii care nici nu vor sa auda despre religie? Printr-o buna colaborare cu Bisrica locala si autoritatile se orgnizeaza Kids Games! Ce este acest program? Copiii sunt invitati la stadion unde sunt diferite jocuri distractive dar si de morala cu ei. Apoi, dupa ce ei au obosit, se fac grupuri mici de copii unde un lider are o discutie/lectie cu copiii despre Dumnezeu.

dana_matosche_moldova_copii.jpgIn aceste grupuri mici se leaga o frumoasa prietenie intre lider si copii si o noua sansa de a-L vesti pe Christos unul la unul sau de a raspunde pur si simplu la intrebarile copiilor. Dupa lectie, copiii impreuna cu liderii I-au pranzul acolo la stadion (placinte si suc ) iar apoi urmeaza diferite campionate de fotbal, volei, basket, sah sau ciclism. In 2005 la Kids Games Moldova au participat mai mult de 2000 de copii!!! Este o lucrare minunata dar care are nevoie de rugaciunile voastre!

Acesta este alt departament in care eu voi fi implicata. Rugati-va pentru multa intelepciune si o buna colaborare in echipa care organizeaza Kids Games!

Am o Cutie Postala care asteapta Scrisori de la voi:
Operation Moblisation:
Dana Matosche
MD-2012 CP-2366
CHISINAU ““ MOLDOVA
matosche[at]yahoo.com

4 COMENTARII

  1. Bine ma ca esti tu dasteapta! 🙂
    Nu mai rezolvat si pe mine cu treaba aia!
    Lasa ma ca iti vine tie roaga!

    :):):):)

    Faci o treaba buna acolo fato. Tine-o asa. Sa stii ca aia trei, cei mai frumosi din echipa ta, spun ca esti o mare binecuvantare pentru ei. Ligligliglig…. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.