Rugati-va pentru Crestinii din Eritreea !

2
45

Autoritatile din Eritreea au perchezitionat casele crestiilor, au arestat familii întregi si au prins pe cei ce se rugau si citeau Biblia împreuna.În doua incidente separate , care au avut loc în zilele de 17 si 18 martie, familii ce includeau si copii din Biserica Carismatica Rema din capitala Eritreei, Asmara, au fost arestate.

Un alt grup de 10 credinciosi din Biserica Evanghelia Deplina, care se întîlneau într-o casa din Aba Shwale, un cartier al Asmarei, au fost încarcerati pe data de 23 februarie. Toti au ramas în închisoare pîna acum, cu ecceptia unei batrîne, care a fost obligata sa plateasca echivalentul a 37 de dolari amenda, pentru ca a gazduit în casa ei aceasta întîlnire de închinare. Amenda reprezinta mai mult de jumatate din salariul pe care îl are cineva din Eritreea pe luna.

Un alt grup de 46 dintre cei 51 de membri ai Bisericii Haleluyah, din Asmara au fost închisi într-o închisoare militara în februarie si nu au fost eliberati nici pîna acum.

Potrivit Amnesty International, membrii acestei Biserici sunt ” prizionieri ai constiintei “si au fost întemnitati datorita faptului ca îsi practicau religia lor.

Pentru prima data autoritatile au adresat acuzatii criminale si au amendat si întemnitat pe credinciosii care se adunau fara a avea dreptul legal, într-o natiune din Estul Africii. Toate denomoinatiile protestante au fost scoase înafara legii , prin ordinul guvernului din mai 2002.

Acestor denominatii le-a fost interzis sa se închine sau sa aiba întîlniri chiar si în casele membrilor lor. În prezent cel putin 373 de crestini sunt confirmati a fi în închisorile din Eritreea, suportînd torturi severe.

Rugati-va pentru ca Dumnezeu sa îi întareasca si sa le pastreze credinta. Sa poarte grija familiilor lor si sa aduca pentru ei ziua eliberarii. Iar marturia lor sa trezeasca autoritatile, care sa recunoasca ca Domnul este adevaratul Dumnezeu !

2 COMENTARII

  1. Pacea si harul Domnului nostru Isus Hristos sa fie cu voi.LUCA 10;3 Duceti-va; iata ,va trimit ca pe niste miei in mijlocul lupilor. Fratilor sa nu uitatii ca si noi trebuie sa suferim crucea lui HRISTOS El ne va rasplati pe fiecare cum El stie.

  2. HARUL DOMNULUI ISUS NE ESTE DE AJUNS CACI PRIN SLABICIUNI,DURERI,PROBLEME DEVENIM MAI PUTERNICI!rugati-va ca domnul sa puna in noi spiritul de misiune sa spunem tuturor ce dumnezeu minunat avem !BISERICA PENTICOSTALA ROMANA BETHEL DIN ROMA VA SALUTA CU EVREI 13:24,25!PUTINI INTELEG CA NOI AVEM UN APARATOR CARE SE INGRIJESTE DE NOI SI MAI ALES EL VEGHEAZA CA CUVINTUL LUI SA NU SE INTOARCA INAPOI FARA ROD,GLORIE DOMNULUI ISUS HRISTOS CEL CE VINE IN CURIND!1 PETRU 1:5!MARANATHA!DOMNUL VINE …DAR EU CE AM FACUT CU TALANTUL PE CARE MI L-A DAT?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.