17 Octombrie – MAI DE PREț DECÂT PĂSĂRILE (3)

0
44

” Până și pasărea își găsește o casă acolo “¦ Ah! altarele Tale. (Psalmul 84:3)

O pasăre pierdută. Serialul de televiziune de mare succes “Naufragiații” a avut ca subiect prăbușirea unui avion pe o insulă pustie și refacerea vieților supraviețuitorilor printre rămășițe. Secretul succesului acestui serial a fost faptul că toți am putut întrezări o legătură cu personajele. Am pierdut căsnicii, afaceri, case, stima de sine, siguranța și multe alte lucruri. Dar Domnul Isus a venit “să caute și să mântuiască ce era pierdut” (Luca 19:10).

Spre deosebire de noi, Domnul Isus nu i-a considerat pe oameni ca fiind “buni” sau “răi”, ci “pierduți”. El a știut că și-au pierdut calea, valorile, relațiile, abilitatea de a se descurca, credința, iar în unele cazuri, și-au pierdut scopul pentru care să trăiască. Și El i-a căutat: la fel ca pe femeia de la fântână, cu cinci divorțuri la activ și în concubinaj cu un prieten; la fel ca pe bărbatul ce a stat la fântâna Betesda timp de 38 de ani, bolnav cronic, trecut cu vederea de toți; la fel ca pe Maria care a plâns la mormântul Celui pe care îl iubea cel mai mult.

Dacă astăzi ești pierdut, poți avea parte de o audiență personală la Domnul. “Până și pasărea își găsește “¦ un cuib unde își pune puii”¦ Ah! altarele Tale, Doamne al oștirilor “¦ Ferice de cei ce locuiesc în Casa Ta! Căci ei tot mai pot să Te laude” (Psalmul 84:3-4).

Astăzi poți “merge acasă” la Dumnezeu! îți poți face cuibul și îți poți crește copiii la adăpostul ocrotirii Lui. Te poți simți în siguranță cu El. Când te pleci în închinare, El te va ridica și te va face să te simți din nou prețios. El te va scăpa de teama de respingere și de singurătate. Nu te poți ascunde de Dumnezeu, dar te poți ascunde în El.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.