18 Octombrie – MAI DE PREț DECÂT PĂSĂRILE (4)

0
48

“Nici una din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru” (Matei 10:29)

O vrabie căzută. Domnul Isus a spus: “Nu se vând oare două vrăbii la un ban? Totuși, nici una din ele nu cade pe pământ fără voia Tatălui vostru”.

Avem vești extraordinare: Dumnezeu știe când cazi și voia Lui este să te ridice iarăși. Poate erai pe culme, după care ai făcut o greșeală. Ai fost sabotat de o luptă secretă pe care nu ai putut-o împărtăși cu nimeni. Sau încrederea ți-a fost înșelată de cineva drag. Drept consecință, îți e teamă s-o iei de la capăt; îți e teamă că nu-ți poți depăși trecutul și nu te poți ridica din nou pentru a-ți împlini destinul, ndiferent cât de des ai căzut, Dumnezeu tot te iubește.

Ai fost atacat într-un domeniu anume din viața ta devenind un domeniu al eșecului repetat? Te-ai întrebat: “Pentru ce mă lupt?” Ascultă: bătălia nu se dă pentru trecutul tău, ci pentru viitorul tău! De aceea tu reprezinți o țintă.

Și Dumnezeul care le-a oferit lui Petru și lui Iona o a doua șansă te va ridica din cenușă și îți va transforma viața în ceva frumos. Dumnezeu te-a văzut când ai căzut, așa că nu ai nici un motiv să încerci să te ascunzi de El.

Asemenea păstorului care s-a dus să-și caute singura oaie pierdută, Dumnezeu te caută și pe tine astăzi. Nu pentru a te acuza, ci pentru a te restaura. Slăvirea propriei persoane duce la mândrie, ceea ce Dumnezeu urăște. Dar aversiunea față de propria persoană duce la paralizie.

Există un singur păcat care nu se poate ierta (Marcu 3:22-30, Matei 12:31-32), așa că poți apela la Dumnezeu cu încredere, știind că El îți va da un nou început. Și de data aceasta Ei îți va da putere să fii tare și să reușești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.