9 Noiembrie

0
36

“Nu va îngrijorati de nimic; ci în orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri.” Filipeni 4: 6

Pentru ce te îngrijorezi astazi? Pentru bani? Locul de munca? Familie?

Daca te afli într-o astfel de stare de îngrijorare, Scriptura îti ofera un sfat deosebit: “Nu va îngrijorati de nimic; ci în orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri.”

Daca stai si te gîndesti la acest lucru, vei vedea ca îngrijorarea nu rezolva nimic. Aceasta nu a rezolvat niciodata o problema, nu a sters niciodata o lacrima si nu a adus niciodata vre-o schimbare.

Majoritatea dintre noi pierdem timp îngrijorîndu-ne pentru lucruri care oricum nu se vor întîmpla, sau pentru circumstante pe care oricum nu le putem schimba. Îngrijorarea îti ia puterea, îti distruge sufletul si îti fura bucuria din inima. Te distruge din punct de vedere fizic, emotional si spiritual.

Cineva a definit îngrijorarea ca fiind: “asumarea unei responsabilitati pe care Dumnezeu nu a intentionat sa ti-o dea.”

Cu toate acestea ni se pare mult mai simplu sa ne îngrijoram, decît sa împartasim nelinistile noastre cu Domnul Isus. De fapt, El doreste sa îi spunem tot ceea ce ne acapareaza gîndurile si sa aducem în rugaciune îngrijorarile noastre, pentru ca El sa se poata îngriji de ele.

Astazi vreau sa te încurajez sa încetezi sa te mai îngrijorezi de viitorul tau, pentru ca viitorul tau este în mîna lui Dumnezeu! Nu te îngrijora pentru viata ta, pentru ca viata este El! nu te mai îngrijora de nimic, ci roaga-te pentru toate lucrurile. Nimic nu este imposibil pentru Dumnezeu. Nu exista problema pe care El sa nu o poata rezolva.

Sprijina-te pe promisiunile Lui si pe declaratia Cuvîndului Scripturii din Filipeni 4: 19: “Si Dumnezeul meu sa îngrijeasca de toate trebuintele voastre, dupa bogatia Sa, în slava, în Isus Hristos.”

Roaga-te cu credinta, cere, cauta si bate mereu, fiindca numai atunci cînd îti pui credinta în Isus Hristos gasesti pacea!


DACA AI VREO ÎNGRIJORARE SAU VREO NEVOIE ÎN VIATA TA, NU STA SI ASTEPTA! DAI-O LUI DUMNEZEU CHIAR ACUM PRIN RUGACIUNE.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.