10 Noiembrie

0
42


“Si Dumnezeul meu sa îngrijeasca de toate trebuintele voastre, dupa bogatia Sa, în slava, în Isus Hristos” Filipeni 4: 19

Versetul din aceasta zi este extrem de important, si aceasta pentru ca atît de multi crestini nu pot fi o binecuvîntare pentru oameni, fiindca sînt prinsi în capcana împlinirii propriilor nevoi!
De exemplu, cîti oameni cunoasteti care în loc sa se încreada în Dumnezeu în privinta nevoilor lor, încep sa caute si sa cumpere lucruri care le aduc datorii si nefericire? Apoi, secatuiti de datorie si necaz nu pot fi o binecuvîntare în vietile celor din jur”¦

Te regasesti în aceste descrieri? Nu cumva si tu nu poti fi o binecuvîntare?

Sa stii ca acest lucru poate fi schimbat! Începe sa îti pui încrederea în Dumnezeu si sa astepti raspunsul Lui si vei vedea cum El va împlini nevoile tale!

Nu vei putea experimenta niciodata puterea lui Dumnezeu în împlinirea nevoilor tale, daca nu vei învata sa te încrezi în El. Puterea, harul si taria ce vin de la El îti sînt disponibile si tie. Asa cum spune si Pavel în Filipeni 4: 13: “Pot totul în Hristos, care ma întareste.”

Domnul stie nevoile tale chiar înainte de a le aduce la picioarele sale. Atunci cînd te rogi, cerînd provizii de putere de la Dumnezeu, te pui în pozitia de a primi tot ceea ce El are pregatit pentru tine. Atunci cînd rugaciunea ta este expectativa, poti sa ai siguranta ca vei primi de la Dumnezeu ceea ce doreste El pentru viata ta!

Astazi doresc sa te încurajez sa-ti ridici asteptarile în ceea ce-L priveste pe Domnul. Crede ca El poate împlini lucruri mari în viata ta! Abia atunci viata ta se va putea transforma într-o adevarata binecuvîntare pentru altii.


ÎNCEPE DE AZI SI CONTINUA SA-L LAUZI PE DOMNUL ÎN FIECARE ZI A VIETII TALE, CERÎND PROVIZII DE PUTERE PENTRU VIATA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.