9 MAI TRECI ASTĂZI PRIN FOC?

0
40


– “Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere”
(Isaia 54:17) –

Dacă ai putea vorbi cu cei trei tineri iudei despre experiența lor cu Domnul din cuptorul cu foc, probabil ei ar descrie-o astfel: focul era peste tot. Hainele ne-au luat foc și totuși, în mod ui­mitor, pielea noastră a rămas neatinsă. Nu știam ce se întâmplă. Apoi ceva s-a mișcat în cenușă; nu eram singuri. Deodată, din fum a apărut o persoană strălucitoare, scânteietoare! Nu I-am cunoscut numele: nu ni l-a spus niciodată. Nu a spus niciodată nimic. Dar știind că este acolo cu noi, ne-am liniștit. Prezența Lui ne-a protejat în mijlocul crizei. Nu vrem să spunem că focul s-a stins sau că nu a mai fost la fel de cald. Nu, focul încă ardea, dar puterea focului a fost eclip­sată de strălucirea prezenței Lui.

Nu L-am mai văzut de atunci; El a apărut numai când am avut nevoie de El. Totuși, un lucru e sigur, privind în urmă, suntem bucuroși că am scăpat de prezența regelui cel rău și am ajuns în prezența Celui Neprihănit! În prezența Lui am învățat că “orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere: si pe orice limbă care se va ridica la judecată împotriva ta, o vei osândi. Aceasta este moștenirea robilor Domnului”.

Treci astăzi printr-o încercare de foc? Dacă e așa, nu ești singur ““ Dumnezeu este cu tine! Fii plin de curaj! Când te va scăpa, îl vei cunoaște mai bine. te vei încrede mai mult în El si vei avea ceva de spus, iar ceilalți te vor asculta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.