8 mai Importanta închinării (2)

0
43

-“Veniți să ne închinăm” (Psalmul 95:6)-

În cartea sa Good Morning, Merry Sunshine, reporterul Bob Greene de la Chicago Tribune, scrie o cronică despre primul an de viață al fiicei sale. Când Amanda era mică, el își amintește: “Este ceva cu care greu mă pot obișnui. Voi sta în pat citind o carte sau uitându-mă la televizor și mă voi uita apoi la capătul patului. Acolo va fi Amanda uitându-se la mine. Se pare că am devenit unul din obiectele care o fascinează “¦

După luni de zile în care a trebuit să merg la ea, acum ea alege să vină la mine. Nu prea știu cum să reacționez. Tot ce pot să-mi dau seama este că îi place să vină și să se uite la mine. Nu așteaptă nimic în schimb. Mă uit și eu la ea și peste câteva minute se hotărăște să meargă în sufragerie și se târăște până acolo”. Simpla plăcere de a privi persoana pe care o iubim este lucrul de care ne bucurăm de fiecare dată când ne în­chinăm lui Dumnezeu și ne încălzim în prezența Lui. Și este un lucru care necesită timp, altfel nu ne vom bucura. Există un pericol în orice doctrină care se concentrează numai pe ceea ce ne dorim de la Dumnezeu și neglijează lucrul pentru care am fost creați și răscumpărați ““ închinarea înaintea Lui (Apocalipsa 4:11).

Cum trebuie să ne apropiem de Dumnezeu? “Intrați cu laude pe porțile Lui, intrați cu cântări în curțile Lui! Lăudați-L” (Psalmul 100:4). Cât de des trebuie să-L lăudăm? “De șapte ori pe zi Te laud” (Psalmul 119:164). De ce trebuie să-L lăudăm? “Ca să vestiți puterile minunate ale Celui ce v-a chemat din întuneric la lumina Sa minunată” (1 Petru 2:9).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.