9 Ianuarie

0
41

“Nu va îngrijorati de nimic; ci în orice lucru, aduceti cererile voastre la cunostinta lui Dumnezeu, prin rugaciuni si cereri, cu multumiri.” Filipeni 4: 6

Pentru a te ruga cu succes, trebuie sa te rogi cu credinta.

Ce înseamna sa te rogi cu credinta? În Neemia 1: 5-6, Neemia se roaga astfel: “si am zis: “Doamne, Dumnezeul cerurilor, Dumnezeule mare si înfricosat, Tu care tii legamîntul Tau si esti plin de îndurare fata de cei ce Te iubesc si pazesc poruncile Tale! Sa ia aminte urechea Ta si ochii sa-Ti fie deschisi: asculta rugaciunea pe care ti-o face robul Tau acum, zi si noapte, pentru robii Tai copiii lui Israel, marturisind pacatele copiilor lui Israel, pacatele facute de noi împotriva Ta; caci eu si casa tatalui meu am pacatuit.”

În aceste versete Neemia se roaga cu credinta, pentru ca el stie ca Dumnezeu are controlul tutor lucrurilor. Atunci cînd lucrurile pareau scapate de sub control în Ierusalim, Neemia stia ca Dumnezeu era înca pe tronul Sau. Neemia stia ca Domnul îi va rapunde rugaciunii sale pentru ca El era un Dumnezeu mare si atoatecreator, minunat, care poate împlini toate nevoile noastre!

În acelasi mod, Dumnezeu poate sa rezolve si problemele vietii tale. Crezi lucrul acesta azi?

Dumnezeu e mai mare si mai minunat decît orice situatie sau criza care te zdruncina azi. Primul lucru pe care l-a facut Neemia e primul lucru pe care trebuie sa îl faci si tu atunci cînd ai probleme sau nevoi: întoarce-te la Dumnezeu azi! Da-i Lui problemele tale si fa lucrul acesta nu ca ultima actiune pe care o mai poti întreprinde, ci ca pe primul lucru pe care trebuie sa îl faci.

Abia atunci cînd vei crede ca Dumnezeu este deasupra tuturor lucrurilor si ca toate sînt sub controlul Sau, cînd vei simti ca prezenta Domnului te copleseste, abia atunci vei gasi locul pe care îl ai si vei vedea cum rugaciunile tale îsi vor afla raspuns!

CREDE CA DUMNEZEU POATE SA AIBA GRIJA DE TOATE PROBLEMELE TALE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.