8 Ianuarie

4
43

“Cereti, si vi se va da; cautati si veti gasi; bateti, si vi se va deschide.” Matei 7: 7

Dumnezeu te-a chemat nu ca sa ai un mod de viata, ci ca sa ai viata. Dumnezeu nu te-a chemat ca sa mai umple un loc în aceasta lume, ci ca sa transforme lumea aceasta într-un loc mai bun!

Da, Dumnezeu vrea sa faca aceasta diferenta!

Oamenii pe care Domnul îi foloseste pentru a evidentia aceasta diferenta în lume sînt oameni care sînt sensibili la chemarea Lui, care sînt dependenti de El si care se fac disponibili pentru chemarea Lui. Daca doresti si cauti sa ai o credinta autentica si daca îi ceri lui Dumnezeu sa îti dea o inima plina de compasiune, atunci toate lucrurile sînt posibile. Da, poti schimba lumea!

Cred ca este timpul sa aducem un mare impact acestei generatii si a celor care urmeaza. E timpul sa ne împlinim si asta înainte ca El sa revina. E timpul ca biserica sa se ridice în numele Domnului, e timpul ca lumea sa fie trezita la realitate. E timpul ca Dumnezeu sa lucreze în rîndul poporului Sau. Iar acest lucru te implica si pe tine!

Povestea lui Neemia este un exemplu cutremurator al felului în care Dumnezeu îi foloseste pe oameni pentru a-si arata gloria.

Cineva a pus problema aceasta cam asa: “Un om plin de zel e omul unui singur lucru. Nu e de ajuns sa spunem ca este un om strîngator, tare, care nu face compromisuri, plin de compasiune, ferm în statura spirituala. El vede de fapt un singur lucru. Îi pasa de un singur lucru. E atras de un singur lucru. Iar acest singur lucru este dorinta de a-i fi pe plac Domnului.”

Fie ca aceasta sa fie dorinta si pasiunea inimilor si a vietilor noastre. Dumnezeu cauta barbati si femei care sa aibă inimile dedicate Lui, oameni dispusi sa îsi duca vietile spre un alt nivel, care vor sa depaseasca limitele!

Aceasta e rugaciunea mea pentru tine si pentru mine! Îmi doresc sa iesim din labirintul mediocritatii din vietile noastre si sa traim pentru ceva si mai maret decît noi însine. Ma rog sa iesim afara din confortul nostru, spre o viata la care ne cheama Dumnezeu!

IESI DIN LABIRINTUL MEDIOCRITATII ÎN CARE ÎTI TRAIESTI VIATA SPRE VIATA MINUNATA LA CARE TE CHEAMA DUMNEZEU!

4 COMENTARII

  1. Multumim pentru ceea ce faceti pentru indemnuri.Pina aici Domnul ne-a binecuvintat,calauzindu-ne pe cale, Hadem acumsa ne-ncredem in El,in zile cu nor si-n cele cu soare, Pina aici Domnul ne-a iubit purtindu-le de grija la ai Sai, Haidem acum sa-l iubim mai mult, taind doar pentru El zi de zi. Pina aiciDomnul ne-a binecuvintat, impodobindu-ne zilele cu maretia Sa Haidem acum sa traim pentru a-L binecuvinta,laudindu-L cu dragostea ta TOTUL PENTRU SLAVA SI GLORIA TA. AMIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.