7 DECEMBRIE – NU MAI AȘTEPTA CONDIțII PERFECTE (4)

0
38


– Credința: dacă n-are fapte, este moartă în ea însăși”
(Iacov 2:17)

Există o minunată poveste în spatele succesului cărții “Supă de pui pentru suflet” scrisă de Mark Victor Hansen și Jack Canfield. La început a fost o perioadă dificilă, pentru că nimeni nu le publica cartea și apoi nimeni nu le-o cumpăra. Apoi, într-o zi, un profesor pe nume Scolastico i-a sfătuit, spunându-le: “Dacă v-ați duce în fiecare zi la un copac foarte mare și i-ați aplica cinci lovituri cu o secure foarte ascuțită, în cele din urmă, oricât de mare ar fi copacul, va trebui să cadă la pământ”.

Așa că Hansen și Canfield au dezvoltat ceea ce ei numesc “regula celor cinci”. În fiecare zi au făcut cinci lucruri specifice care să îi apropie de visul lor de a vinde cărțile. Ei scriu: “Fiecare zi însemna să avem cinci interviuri la radio sau să trimitem cinci exemplare unor editori care ne-ar putea revizui cartea sau să dăm telefon la cinci companii de marketing și să-i rugăm să cumpere cartea ca o unealtă de motivare a angajaților din vânzări sau să prezentăm un seminar la cel puțin cinci oameni și să vindem cartea în capătul sălii “¦

Am scris articole de presă, ne-am invitat la talk showuri (unele la 3 dimineața.) “¦ am contactat până și benzinării, brutării și restaurante care să ne vândă cartea. Am depus mult efort ““ minim cinci lucruri pe zi, în fiecare zi, de dimineața până seara ““ peste doi ani”. Drept rezultat, “Supă de pui pentru suflet” s-a vândut în 112 milioane de exemplare în patruzeci și unu de limbi. Printr-o credință perseverentă și tu vei face progrese spre visul tău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.