6 Septembrie

0
39

“Nu orisicine-Mi zice: “Doamne, Doamne!” va intra în Împaratia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu care este în ceruri.” Matei 7: 21

Sa fii un urmas al Domnului Isus Hristos este o problema a inimii. Acest lucru ne arata ca nu trebuie sa urmezi doar niste reguli si ritualuri, sau sa fii “religios”, pentru a fi pe placul Domnului.

Da, este important sa asculti si sa împlinesti poruncile Domnului, pentru ca asa îti demonstrezi dragostea ta pentru El. Însa Dumnezeu este mai interesat de starea inimii tale, decît de ceea ce ai putea face tu ca sa-L impresionezi.

Atunci cînd inima îti este smerita si cauti cu sinceritate sa îl onorezi printr-o relatie personala pe care o ai cu Domnul, Dumnezeu este multumit de aceasta atitudine.

Fiindca ochiul Domnului vede si dincolo de fatade si stie cînd o persoana face lucrurile numai de suprafata, sau pentru a primi aplauzele oamenilor, o astfel de “religie” nu îl impresioneaza pe Dumnezeu!

Aceasta este ceea ce face diferenta dintre a fi ucenic al Domnului Isus si a fi un om “religios”. De aceea, pastreaza-ti inima lipita de Domnul si slujeste-L printr-o închinare adevarata, fiindca numai aceastaatitudine este pe placul lui Dumnezeu!

DUMNEZEUNU SE LASA IMPRESIONAT DE ” O RELIGIE”, CI DE “O ÎNCHINARE” SINCERA ÎNAINTEA LUI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.