7 Septembrie

0
37

“Caci toti au pacatuit, si sînt lipsiti de slava lui Dumnezeu. Si sînt socotiti neprihaniti, fara plata, prin harul Sau, prin rascumpararea, care este în Hristos Isus.” Romani 3: 23-24

Cea mai importanta întrebare pe care o poate pune omul este cea din Iov 9: 2 : “Si cum ar putea omul sa-si scoata dreptate înaintea lui Dumnezeu?”

Niciunul dintre oameni nu se naste drept si curat. Nicio religie si niciun efort uman nu poate sa ne faca drepti înaintea lui Dumnezeu. De aceea noi trebuie sa cautam iertarea si revarsarea milei lui Dumnezeu asupra vietilor noastre.

Daca ti-ai pus deja încrederea în Domnul Isus, vreau sa stii ca Dumnezeu te-a declarat drept siai fost iertat deplin prin jertfa Domnului Isus de la cruce. Iata ce Veste Buna!

Atît deusor ne petrecem zilele fara sa ne facem timp sa ne gîndim la acest maret adevar; nu-i asa ? Însa o persoana cu o inima multumitoare îsi va aminti mereu de ceea ce a facut Dumnezeu pentru ea si cît de schimbata îi este viata de cînd a acceptat jertfa Domnului Isus!

“Caci prin har ati fost mîntuiti, prin credinta. Si aceasta nu vine de la voi; ci este darul lui Dumnezeu.” Efeseni 2: 8

FII MULTUMITOR LUI DUMNEZEU PENTRU CA PRIN JERTFA DOMNULUI ISUS, ESTI CONSIDERAT DREPT (NEPRIHANIT).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.