5 Septembrie

0
66

“Caci un Copil ni s-a nascut, un Fiu ni s-a dat, si domnia va fi pe umarul Lui; Îl vor numi: “Minunat, Sfetnic, Dumnezeu tare, Parintele vesniciilor, Domn al pacii.” Isaia 9: 6

Daca îl cunosti pe Domnul, atunci poti experimenta pacea în orice moment al vietii tale”¦

Indiferent de împrejurarile prin care treci ““ fie ca este vorba despre o situatie familiala stresanta, fie ca sînt probleme la locul de munca sau de sanatate ““ tu poti avea ceea ce Biblia numeste “pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere”¦”

Domnul Isus este sursa pacii.  El este singurul supranumait: Domn al pacii! De aceea, la El trebuie sa apelezi în momentele de criza din viata ta, pentru ca numai în El vei gasi pacea de care ai atîta nevoie.

În Ioan 14: 27, Domul Isus a spus: “Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea. Sa nu vi se tulbure inima, nici sa nu se înspaimînte.”

Ceea ce mi se pare minunat este faptul ca atunci cînd esti într-o situatie de criza ai libertatea sa alegi cum sa o depasesti: fie de unul singur si vei esua, fie sa îi permiti Domnului Pacii sa te ajute si vei avea reusita. Astazi vreau sa te îndemn sa apelezi la Domnul Isus si la ajutorul pe care El ti-l poate da, indiferent de situatia în care te afli, pentru ca sa poti experimenta o biruinta deplina.

ÎN MOMENTELE DE NELINISTE SI ÎNCERCARE, POTI GASI PACEA DOAR LA ISUS HRISTOS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.