6 Octombrie

0
40

“Caci noi sîntem lucrarea Lui, si am fost ziditi în Hristos Isus pentru faptele bune, pe care le-a pregatit Dumnezeu mai dinainte, ca sa umblam în ele.” Efeseni 2: 10

Nu ar fi grozav daca ai putea vedea viitorul? Ei bine, vestea buna este ca poti sa cunosti viitorul “¦ într-o oarecare masura.

Din versetul biblic de azi, aflam ca sîntem lucrarea lui Dumnezeu. Si ca El a planuit lucruri bune pentru noi si pentru viata care ne asteapta.

Astazi vreau sa-ti spun ca Dumnezeu a planificat o viata plina de oportunitati de a-l servi prin faptele bune pe care le-a pregatit pentru tine .

Însa, ca sa ajungi la statura spirituala la care sa poti împlini aceasta chemare, Dumnezeu lucreaza în viata ta si te transforma în ceea ce El doreste ca sa fii. Aceasta transformare nu are loc peste noapte. Ci numai daca vei continua sa mergipe calea Lui, El te va transforma. Aceasta schimbare dupa cum ai observat, este un proces continuu.

Nu te încurajeaza acest gînd? Domnul Dumnezeu nu numai ca te-a creat si ti-a dat în dar mîntuirea, ci te si ajuta sa poti împlini planurile pe care le-a pregatit pentru tine.

Ne putem însa însela, crezînd ca toata aceasta lucrarea depinde numai de noi. Da, prin starea de neprihanire si curatie spirituala putem contribui la cresterea spirituala. Însa, în realitatedepindem de mila si harul lui Dumnezeu: Numai El ne poate salva si schimba inimile noastre pentru a fi mai sfinti si a ramîne credinciosi Domnului Isus.

Da, El vrea ca viata ta sa fie glorioasa si sa te foloseasca cum tu nici nu-ti poti imagina, iar aceasta lucrare a început-o atunci cînd i-ai permis sa te schimbe, sa te transforme în omul pe care El si-l doreste pentru împaratia Sa.

Vreau sa te încurajez în aceste momente, spunîndu-ti ca daca L-ai primit pe Domnul Isus ca mîntuitor personal,  te afli în harul Lui Dumnezeu si ai intrat în atelierul Marelui Maestru, unde El te modeleaza zi de zi, chiar daca tu realizezi sau nu lucrul acesta. Esti în atelierul lui Dumnezeu la prelucrat, pentru ca sa poti deveni persoana care te-a creat Domnul sa fii.

De aceea, El se uita dincolo de ceea ce esti azi si priveste înspre ceea ce vei deveni prin harul Sau”¦zîmbind!

ÎNCEPE SA VISEZI LA VIITORUL TAU CHIAR DIN ACEASTA ZI SI MULTUMESTE-I LUI DUMNEZEU PENTRU TOT CEEA CE A PLANUIT EL PENTRU TINE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.