7 Octombrie

0
36

“Dar Dumnezeu, care este bogat în îndurare, pentru dragostea cea mare cu care ne-a iubit, macar ca eram morti în greselile noastre, ne-a adus la viata împreuna cu Hristos (prin har sînteti mîntuiti).” Efeseni 2: 4-5

Traiesti o viata abundenta?  Daca esti un copil a lui Dumnezeu, nu numai ca ai fost salvat de la moarte, ci ti s-a dat si o viata din plin!

În Efeseni 2: 1 ni se spune: “Voi erati morti în greselile si în pacatele voastre”¦” Cît de clar ne explica Scriptura statutul nostru dinainte de a-L cunoaste pe Hristos: eram morti!

Dupa ce Adam si Eva au pacatuitîmpotriva lui Dumnezeu, au fost despartiti de Domnul si au ajuns sa experimenteze atît moartea spirituala si cea fizica. Tot asa, si noi am fost despartiti de Dumnezeu din cauza neascultarii noastre si am ajuns într-o stare de moarte spirituala.

Sa stii ca Dumnezeu nu a dorit ca lucrurile sa se întîmple astfel. De aceea versetul de azi ne spune ca în mila Lui, Domnul a gasit o cale de a ne împaca cu El. A pus pe umerii Domnului Isus greutatea pedepsei pentru pacatele noastre si prin jertfa Sa, ne-a data viata vesnica!

Nu-i asa ca stam în fata unui adevar extraordinar? Cu toate ca ai auzit aceasta veste buna de mii de ori,  vreau sa te îndemn ca în aceste momente sa lasi Cuvîntul viu al Domnului sa-ti atinga inima înca odata!

Da, uitam atît de usor tot ceea ce a facut Dumnezeu ca sa ne salveze; nu-i asa ? Dar cu toate acestea,  El a luptat împotriva celor trei forte care ne-au tinut departe de Dumnezeu: lumea, firea si diavolul, iar prin Jertfa Sa, Domnul Isus a învins si ne-a eliberat de toate aceste puteri ale întunericului!

Nu-i asa ca acum se merita sa numim aceasta viata de crestin, o viata buna ? Am fost salvati din întuneric siputem sta la dreapta Tatalui, în ceruri. Totul este supus acum astgernutului picioarelor Domnului Isus . În dragostea Sa, Dumnezeu te-a ales si pe tine sa-i împartasesti aceasta biruinta. Si aceasta nu numai pentru o vreme, ci pentru vesnicia întreaga!

Tine minte aceste lucruri si nu le uita nici chiar atunci cînt vei trece prin zilele pe care le vei considera rele! Aminteste-ti zi de zi de ceea ce a facut Dumnezeu pentru tine si de modul prin care te-a adus la viata”¦ Si la ce viata minunata!

ÎN TUMULTUL EVENIMENTELOR CU CARE TE CONFRUNTI, FA-TI TIMPPENTRU A-TIAMINTI DE CEEA CE A FACUT DOMNUL ISUS PENTRU A TE SALVA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.