5 Octombrie

0
42

“Si voi, dupa ce ati auzit cuvîntul adevarului (Evanghelia mîntuirii voastre); ati crezut în El, si ati fost pecetluiti cu Duhul Sfînt, care fusese fagaduit, si care este o arvuna a mostenirii noastre, pentru rascumpararea celor cîstigati de Dumnezeu, spre lauda slavei Lui.” Efeseni 1: 13-14

Ai pus vreodata la îndoiala mîntuirea ta? Sa stii ca nu esti singurul care te lupti cu astfel de gînduri. Cu toate ca în viata sunt multe momente de îndoiala, trebuie însa sa întelegi un lucru: pentru ca esti copilul lui Dumnezeu, mîntuirea ta este sigura.

Odata ce te-ai cait pentru pacatul tau si i-ai cerut iertare lui Dumnezeu, nu trebuie sa mai ai îndoieli în privinta mîntuirii tale.

Dumnezeu te-a iertat deplin, te-a rascumparat, te-a restaurat si te-a primit prin Domnul Isus. Si pentru a sigila aceasta relatie, El ti-a dat Duhul Sfînt, ca semn al identitatii tale, un fel de sigiliu divin prin care arata tuturor ca tu îi apartii.

Conform versetelor de astazi, poti fi sigur ca esti “pecetluit cu Duhul Sfînt, care fusese fagaduit, si care este o arvuna a mostenirii noastre”. Da, Duhul Sfînt este garantia mîntuirii noastre!

Nu ai doar Cuvîntul Sfînt care sa te îndrume, sa-ti spuna ca esti mîntuit, ci mai exista si Duhul Sfînt care îti aminteste: “Tu îi apartii lui Isus. De aceea, traieste ca un adevarat crestin si Eu îti voi da puterea sa treci peste toate!”

Domnul promite sa termine lucrarea buna pe care a început-o cu tine. Te-a salvat deja de pedeapsa pentru pacatul tau, si acumlucreaza în viata ta, pentru a te face mai asemenea Domnului Isus. Si toate acestea le face pentru ca vrea sa fii pregatit pentru ziua întîlnirii cu El în slava.

Daca ai luat deja decizia de a-l urma pe Domnul, ai siguranta ca esti mîntuit. De aceea, nu permite minciunilor si dusmanilor sa-ti fure bucuria mîntuirii!

BAZEAZA-TE SI ÎNTARESTE-TE ÎN MÎNTUIREA TA, ÎMPARTASIND MARTURIA TA UNUI PRIETEN!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.