6 Iunie

0
54

“dar cei ce se încred în Domnul îsi înnoiesc puterea, ei zboara ca vulturii; alearga si nu obosesc, umbla, si nu ostenesc.” Isaia 40: 31

Daca în aceasta zi te afli într-o stare de cadere fizica si emotionala, sa stii ca Dumnezeu are un plan prin care sa te ajute sa treci peste aceasta depresie!

În primul rînd, Dumnezeu poate sa te întareasca. Atunci cînd Ilie era fara putere fizica si cazut din punct de vedere emotional, Dumnezeu i-a împrospatat puterea: “Cînd s-a uitat, Ilie a văzut la capatîiul lui o turta coapta pe niste pietre încalzite si un ulcior cu apa. A mîncat si a baut, apoi s-a culcat din nou.”

Dumnezeu s-a îngrijit de nevoile fizice ale lui Ilie, oferindu-i mîncare si odihna. Sînt momente cînd si tu ai nevoie de întarirefizica, emotionala si spirituala, precum si de încurajare din partea lui Dumnezeu.

În al doilea rînd, Dumnezeu i-a vorbit lui Ilie. În versetul 9 al aceluiasi capitol Dumnezeu întreaba: “Ce faci tu aici, Ilie?” Iar pentru a-i vorbi, a trimis uncutremur de pamînt si un foc puternic. Însă Dumnezeu nu i s-a adresat lui Ilie prin aceste manifestari violente, ci i-a vorbit într-un susur blînd si linistit.”

De cele mai multe ori ne dorim ca Dumnezeu sa ne vorbeasca prin evenimente si situatii spectaculoase; nu-i asa ? Cu toate acestea, de cele mai multe ori Dumnezeu alege sa ne vorbeasca prin vocea blînda a Cuvîntului Sau.

Si în al treilea rînd, Dumnezeu i-a restaurat viata. “Domnul i-a zis: “Du-te, întoarce-te pe drumul tau prin pustie pîna la Damasc; si cînd vei ajunge, sa ungi pe Hazael ca împarat al Siriei.” (1 Imparati 19: 15). Cu alte cuvinte, Dumnezeu l-a îndemnat pe Ilie sa continue lucrarea care i-a fost încredintata.

PERMITE-I LUI DUMNEZEU SA-TI RESTAUREZE VIATA, PENTRU CA APOI SA LUCREZE PRIN TINE SI ÎN VIATA ALTOR OAMENI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.