7 Iunie

0
45

“El a raspuns: “Sa iubesti pe Domnul, Dumnezeul tau, cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu toata puterea ta si cu tot cugetul tau; si pe aproapele tau ca pe tine însuti.”” Luca 10: 27

Stiu ca îti doresti o familie reusita; nu-i asa ?  Fie ca esti parinte sau bunic, le doresti copiilor tai sa fie sanatosi, sa fie fericiti si sa aiba parte de succes.

Ti-ai pus însa vreodata întrebarea: ce înseamna sa ai succes cu adevarat? Domnul Isus ne-a dat raspunsul la aceasta întrebare în Luca 10, cînd un învatator al Legii a dorit sa-L ispiteasca întrebîndu-L: “ce sa fac ca sa mostenesc viata vesnica?”

Domnul Isus i-a raspuns cu o alta întrebare: “Ce este scris în Lege?” Iar raspunsul îl putem gasi chiarîn versetul biblic de azi: “Sa iubesti pe Domnul, Dumnezeul tau, cu toata inima ta, cu tot sufletul tau, cu toata puterea ta si cu tot cugetul tau; si pe aproapele tau ca pe tine însuti.”

În acelasi pasaj, Domnul Isus Hristos a mai zis: “fa asa, si vei avea viata vesnica.” Daca îti doresti cu adevarat ca sa ai copii care se se bucure de viata, atunci trebuie sa stii ca o viata plina de succes este determinata de o credinta puternica.

Se poate însa sa te întrebi: “Bine, dar cum transmit aceasta credinta copiilor mei?”
Sa stii ca nu e asa de greu pe cît încearca societatea de azi sa te convinga. Pentru ca Dumnezeu doreste ca noi si copiii nostri sa-L iubim cu adevarat, ne-a lasat un manual de instructiuni. Aceasta carte este Cuvîntul Scripturii. Daca vom reusi sa aplicam în mod constant Cuvîntul lui Dumnezeu în viata noastră, atunci si copiii nostri vor învata sa-L iubeasca pe Domnul.

DACA TE CONFRUNTI CU ANUMITE PROBLEME ÎN CASA TA, APLICA CEEA CE SPUNE CUVÎNTUL LUI DUMNEZEU DESPRE PROBLEMELE TALE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.