6 August

0
39

“Daca ne marturisim pacatele, El este credincios si drept, ca sa ne ierte pacatele si sa ne curateasca de orice nelegiuire.” 1 Ioan 1: 9

Oamenii din zilele noastre au o imagine distorsionata cu privire la Dumnezeu. Aceasta este o adevarata tragedie pentru ca modul în care îl percepi pe Dumnezeu îti afecteaza si modul în care te percepi pe tine însuti, familia ta, prietenii, chiar si cariera.

De aceea, as dori ca în aceste momente sa te gîndesti la Dumnezeu si sa spui cee ce îti vine în minte cu privire la identitatea Sa. Este Domnul tau ca un politist care sta în umbra si asteapta numai sa încalci legea pentru a te pedepsi?

Este El ca acel mecanic care vine sa rezolve lucrurile în caz de urgenta, atunci cînd sanatatea, casnicia sau situatia ta materiala au de suferit?

Sau Dumnezeu tau este ca acel batrînel decrepit, cu barba alba si lunga care sta în cer, caruia îi poti face din cînd în cînd cîte o vizita?

Cred ca multi oameni îl vad pe Dumnezeu ca fiind într-una din cele trei ipostaze, nu-i asa? Adevarul este ca aceste imagini sînt închipuiri omenesti ““ imagini false despre Dumnezeu! Acestea nu-L descriu pe Dumnezeul revelat de SfîntaScriptura.

Dumnezeul Bibliei, singurul Dumnezeu adevarat, cunoaste slabiciunile noastre si natura noastra pacatoasa. Chiar daca este fara de pacat si sfînt, El este iertator, iubitor, blînd si plin de îndurare!

Sa nu uitam niciodata ca El este Dumnezeu cel viu si adevarat, Cel Atotputernic, un Dumnezeu care te poate ierta chiar si atunci cînd ai esuat poate pentru a o suta oara”¦un Domn caruia îi poti spune Ava adica Tata !

Ma rog caca acest adevar maret sa te încurajeze!

MODUL ÎN CARE ÎL PERCEPI PE DUMNEZEU ÎTI AFECTEAZA MODUL ÎN CARE TE VEZI PE TINE ÎNSUTI, FAMILIA TA, PRIETENII TAI, CHIAR CARIERA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.