5 Noiembrie

0
31

“Fiindca atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viața veșnica.” Ioan 3: 16

Stii cine este Domnul Isus cu adevarat?

Divinitatea Domnului Isus Hristos este în mod constant asaltata si pusa la îndoiala de societatea zilelor noastre. Însă, în mijlocul atîtor confuzii, noi, crestinii, sîntem chemati sa aparam adevarurile biblice despre persoana lui Isus Hristos si despre ceea ce a facut El pentru noi atunci cînd a venit pe pamînt.

Da, Domnul s-a facut OM si a fost desavîrsit, fara pacat. Însa era în acelasi timp si Dumnezeu, un Dumnezeu care ne-a iubit atît de mult încît si-a dat viata, pentru ca noi sa putem fi salvati din starea de pacat.

Sa privim înca odata la versetul de azi: “Fiindca atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, sa nu piara, ci sa aiba viața veșnica.”

Majoritatea credinciosilor au auzit acest verset înca din pruncie. Însa, ma rog în acest moment ca Domnul sa va dea o noua perspectiva asupra acestor cuvinte, pentru a întelege cît de mult ne iubeste Dumnezeu.

Si, daca nu ai acceptat pîna acum darul fara de pret al Domnului Isus, te îndemn sa spui urmatoarele cuvinte:

Tata Ceresc, te rog sa îmi ierti pacatele. Accept în acest moment darul harului si al sacrificiului pe care Domnul Isus l-a facut si pentru mine venind pe pamînt. Multumesc, Isuse pentru ceea ce ai facut pentru mine la cruce. Amin.

Dragul meu prieten, daca ai facut aceasta rugaciune din toata inima ta vreau sa-ti urez: Bine ai venit în familia lui Dumnezeu!

SPUNE ASTAZI UNEI PERSOANE ADEVARUL DESPRE DOMNUL ISUS SI DESPRE CEEA CEA FACUTEL PENTRU TINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.