6 Noiembrie

0
45

“Fratilor, eu nu cred ca l-am apucat înca; dar fac un singur lucru: uitînd ce este în urma mea, si aruncîndu-ma spre ce este înainte, alerg spre tinta, pentru premiul chemarii ceresti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus.” Filipeni 3: 13-13

Vrei sa stii cum poti cîstiga în viata? Apostolul Pavel a spus ca ceea ce da cu adevarat sens vietii este umblarea pe urmele lui Isus Hristos. Pavel si-a zidit viata în jurul acestui tel.

De cele mai multe noi nu cîstigam în viata pentru ca nu cunoastem diferenta dintre ceea ce este bine si ceea ce este foarte bine. În aceasta lume exista o multime de lucruri bune pe care le putem face, însa Dumnezeu ne-a chemat sa împlinim lucruri marete, sa ne îndreptam spre ceea ce este cel mai bun. Misiunea noastra este sa împlinim aceste lucruri foarte bune si sa nu ne lasam distrasi de angajamentele pe care ni le asumam de multe ori fara a fi bune pentru vietile noastre.

În Evrei 12: 1, scriitorul ne încurajeaza astfel: “sa dam la o parte orice piedica” -cu alte cuvinte, sa ne descotorosim de orice lucru care ne tine pe loc, sau care ne trage în jos.

Te întreb, ce lucru te încetineste pe calea înaintarii pe urmele Domnului Isus? Munca? Hobby-ul? Navigarea pe internet? Un pacat? Poate este vorba de un lucru care te distrage de la împlinirea chemarii pe care Domnul ti-a facut-o, care îti fura timpul pe care ar trebui sa-l petreci cu Dumnezeu. Exista astazi în viata ta vreun lucru care-ti fura atentia si îti întoarce ochii de la premiul ceresc?

Orice persoana cu succes are un tel în viata, si încearca sa obtina ceea ce este cel mai bun de la acest tel. Este asemenea pasiunii care îl caracterizeaza pe un învingator, care îsi doreste sa atinga cele mai înalte cote ale succesului. Acest lucru este recomandat si în viata de crestin, pentru ca Domnul Isus ne-a creat pentru a învinge toate lucrurile si pentru a cîstiga.

Sper ca începînd de azi sa lasi toate lucrurile deoparte si sa te concentrezi pe lucrurile cele mai bune, care sînt de la Dumnezeu. De aceea, alearga înainte spre marele premiu pe care Isus Hristos ti-l ofera.

PRIVESTE LA PROGRAMUL TAU ACUM. ÎTI ÎNDREPTI ATENTIA SPRE CEEA CE ESTE MAI BUN, ÎN TOATE LUCRURILE PE CARE LA FACI?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.