5 IUNIE CREDE CĂ DUMNEZEU POATE FACE LUCRURI EXTRAORDINARE!

0
45

“La Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putință” (Matei 19:26)

Poetul a scris: “ferește-te de cei ce stau deoparte și privesc fiecare risc cu dezaprobare. Lumea s-ar opri dacă ar fi condusă de cei ce spun: “Nu se poate”. Refuză să te lași oprit de cuvântul “imposi­bil”. Domnul Isus a spus: “la Dumnezeu toate lucrurile sunt cu putință”. Dacă cei care au schimbat lumea ar fi lăsat nefăcute toate sarcinile “imposibile”, am fi tot în Evul Mediii. Iată patru exemple:

1) Experții germani au prezis că trenurile care circulă cu 40 km/h vor provoca serioase sângerări ale nasului, iar pasagerii se vor sufoca dacă vor trece prin tuneluri. Experții americani au adăugat că vom avea nevoie de mai multe instituții de boli mintale deoarece oamenii vor înnebuni când vor vedea trenurile pentru prima oară.

2) Când YWCA (o organizație creștină pentru femei) a anunțat pentru prima oară cursuri de dactilografiere pentru femei, au existat guri rele care au spus că “natura femeii se va deteriora într-o asemenea încordare”.

3) Experții au insistat că vasele de fier nu vor pluti nicio­dată, că fierul va crea haos pentru orientarea cu busola.

4) În 1797, fermierii din New Jersey au con­testat plugul turnat din fier, insistând că el va otrăvi pământul și va stimula creșterea buruienilor. Ce mai “experți”!

Mulți dintre noi spun că este mai bine să credem prea puțin decât să credem prea mult. Viziunea este esențială pentru supraviețuire. Iar o viziune de la Dumnezeu se bazează pe credință, este susți­nută de rugăciune și alimentată de Cuvântul lui Dumnezeu. Nu este vorba despre ce poți face, ci despre ce poate face Dumnezeu cu viața ta când l-o predai în întregime Lui. Ea cuprinde lucruri din afara lumii previzibile, sigure și probabile. “Când nu este nici o descoperire dumnezeiască, poporul este fără frâu” (Proverbe 29:18). Dacă Dumnezeu ți-a dat o viziune, urmeaz-o și crede că El poate face lucruri extraordinare!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.