5 Iulie

0
42

“Caci aproape sa doresc sa fiu eu însumi anatema, despartit de Hristos, pentru fratii mei, rudele mele trupesti.” Romani 9: 3

Daca esti un urmas al DomnuluiIsus, atunci trebuie sa stii ca cei din jurul tau te urmaresc. Ei vor sa vada daca îti pasa de ceilalti. Iar modul în care se pot convinge de felul în care traiesti este atunci cînd apeleaza la tine. Vad ei în acele momente o fata care spune “da” sau o fata care este mereu pregatita sa spuna “nu”?

Iata ce vreau sa spun prin aceste afirmatii”¦

Harul este “da-ul” pe care ni l-a spus Dumnezeu noua. Dupa ce experimentam harul lui Dumnezeu, El ne va schimba inimile si atitudinile noastre si va pune si în noi dorinta de a raspunde celorlalti cu un “da” la fel de important ca al Domnului.

Si Domnul Isus Hristos a spus “da”. Iar chemarea pe care ne-o face noua, urmasilor Sai este sa spunem “da” acelora care sufera. Fiecare crestin ar trebui sa aiba o inima plina de compasiune pentru oameni, lucru care trebuie sa se vada în vietile noastre, în actiunile noastre si prin atitudinile noastre.

Cu toate acestea, multi oameni au acea fata care spune mereu “nu”. În acest fel ei îi indeparteaza pe oameni. Multe biserici sînt cunoscute pentru lucrurile carora se împotrivesc, si nu pentru cele pe care le accepta. Acestea îi alunga pe oameni prin atitudinile pe care le manifesta si prin “nu-ul” pe care îl spun înca de la început.

Misiunea noastra este de a le spune celor din jur ca: “Da, Dumnezeu te iubeste. Da, noua ne pasa de tine. Da, poti gasi harul Domnului, compasiunea si dragostea Sa.”

RASPUNDE CUIVA CU “DA”, ARATÎNDU-I DRAGOSTE SI COMPASIUNE ÎNTR-UN FEL ÎN CARE NIMENI NU A MAI FACUT-O PÎNA ACUM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.