4 Iulie

0
36

“”¦simt o mare întristare, si am o durere necurmata în inima.” Romani 9: 2

Cea mai mare investitie pe care o poti face în viata este cîstigarea unui suflet pentru Domnul. Daca esti credincios, atunci ai responsabilitatea de a împartasi celor de lînga tine mesajul jertfei Domnului Isus cu pasiune si compasiune.

Apostolul Pavel este un exemplu demn de urmat în acest sens. Dupa cum poti vedea în versetul de azi, inima lui era îndurerata din cauza acelora care nu îl cunosteau pe Hristos.

Ca si rezultat al acestei întristari, Pavel a decis sa treaca orice granita pentru a-l putea prezenta pe Hristos oamenilor. De fapt, numai gîndul ca un om si-ar putea petrece vesnicia separat de Dumnezeu îl mistuia zi si noapte pe apostol. De aceea si noi sîntem îndemnati de Dumnezeu sa ne apropiem de oameni cu aceeasi compasiune.

Adevarul este ca atunci cînd nu simtim aceasta compasiune fata de oameni, sufletul nostru se gaseste într-o stare foarte rea. Noi nu trebuie sa cîstigam suflete pentru Domnul doar la anumite ocazii, ci trebuie sa vestim Cuvîntul lui Dumnezeu acolo unde ne gasim: la scoala sau la serviciu.

De atît de multe ori, apostolul Pavel a început capitolele epistolei catre Romani prin a-si împartasi credinta, vorbind despre experienta întoarcerii lui la Dumnezeu si despremila pe carea gasit-o la tronul de slava al lui Dumnezeu. Pavel nu a uitat niciodata momentul mîntuirii sale. Lui înca nu-i venea sa creada ca Isus Hristos l-a iubit atît de mult, de aceea petrecea mult timp cu oamenii, vorbindu-le despre ceea ce a facut Domnul pentru viata sa.

Ai avut vre-un moment în viata în care sa fii coplesit de dragostea lui Dumnezeu? Întelegi cu adevarat ce a facut Domnul Isus pentru tine? Daca raspunsurile tale sînt afirmative, atunci îti vei dori sa le vorbesti si celorlalti despre experientele tale.

GÎNDESTE-TE LA CEEA CE A FACUT DOMNUL ISUS PENTRU TINE SI VORBESTE-LE CELOR DIN JUR DESPRE EXPERIENTA PE CARE O AI CU DUMNEZEU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.