6 Iulie

0
35

“Caci sînt bine încredintat ca nici moartea, nici viata, nici îngerii, nici stapînirile, nici puterile, nici lucrurile de acum, nici cele viitoare, nici înaltimea, nici adîncimea, nicio alta faptura, nu vor fi in stare sa ne desparta de dragostea lui Dumnezeu, care este în Isus Hristos, Domnul nostru.” Romani 8: 38-39

Cea mai mare declaratie care a fost rostita vreodata a fost spusade Domnul Isus Hristos, si se gaseste în Ioan 3: 16, care spune: “Fiindca atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede în E,l sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.” Aceste cuvinte datatoare de viata au fost spuse de Domnul Isus unui om pe nume Nicodim.

Nicodim se aseamana foarte mult cu oamenii din bisericile de astazi. Stia foarte multe despre Dumnezeu ““ îl urma pe Dumnezeu si cauta sa-i fie multumitor, prin multe aspecte ale vietii de fiecare zi. Cu toate acestea, Nicodim îsi dorea însa si o relatie cu Dumnezeu, de aceea, a început o conversatie cu Domnul Isus.

Ascultîndu-l însa pe Domnul Isus, Nicodim a reactionat la ceea ce zicea Domnul, în acelasi mod în care o fac oamenii din zilele noastre: s-a gîndit ca toate acestea sînt prea mult pentru a putea fi adevarate!

Nu cumva si tu ai gîndit la fel ca Nicodim de mult prea multe ori?

Atunci cînd vine momentul în care vrei sa accepti dragostea si mila Domnului Isus, Satan vrea sa te “ajute” sa te îndoiesti de ceea ce poate face Domnul pentru tine. Diavolul îti seamana în minte gîndul ca esti mult prea departe de Dumnezeu, ca pacatul tau e prea mare ca Domnul sa te poata iubi cu adevarat, sau ca ai comis acelasi pacat de mult prea multe ori ca Dumnezeu sa te poata ierta si accepta înca odata.

Însa toate acestea sînt minciuni inventate de cel rau. Niciodata nu vei fi prea departe de Dumnezeu pentru ca El sa nu te mai poata iubi.

Atunci cînd îl accepti pe Domnul Isus ca Domn si Mîntuitor personal, pacatele tale ““ trecute, prezente si viitoare ““ au fost sterse la crucea de la Golgota. De aceea, nu-l lasa pe Satan sa te împovareze cu aceasta vina.

Da, pacatul are urmari groaznice. Dar faptul ca Dumnezeu te iubeste acopera toate aceste consecinte!

DUMNEZEU TE IUBESTE SI TE ACCEPTA INDIFERENT DE CEEA CE AI FACUT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.