5 Ianuarie

1
41

“Prin credinta a fost mutat Enoh de pe pamant, ca sa nu vada moartea. Si n-a mai fost gasit, pentru ca Dumnezeu îl mutase. Caci inainte de mutarea lui, primise marturia ca este placut lui Dumnezeu .” Evrei 11:5

Umblarea lui Enoh cu Dumnezeu, a fost o marturie vie pentru copiii sai.  Cred ca este foarte important ca fiecare mama si tata din zilele noastre să traiasca în asa fel, încat sa îl urmeze pe Dumnezeu, dar sasi demonstreze aceasta, fata de copii sai si partenerul de viata.

Enoh a umblat cu Dumnezeu 300 de ani. Desi îmi este greu sa înteleg cum de a reusit, mult mai important este faptul ca el a demonstrat acesta, fata de familia sa, în mijlocul unei generatii pacatoase.

Si noi traim într-o lume pervertita, ca în zilele lui Enoh, iar lucrurile nu par sa se înbunatateasca. Copiii ne sunt în pericol, iar amenintarile vin spre noi si familiile noastre din toate directiile.

Datorita acestei situatii, as dori sa te provoc sa ai un impact asupra vietii celor din jurul tau, prin a le demonstra practic, credinta ta în Dumnezeu. Cum ?  Umblaîn adevar si nuaccepta nici un compromis, indiferent de ceea ce-ti vor spune cei din familie, colegii sau prietenii. Petrece apoitimp în singuratatecu Dumnezeu în fiecare zi, roaga-te ca El sa te umple cu Duhul Sfant si ramai statornic în Cuvantul Sau.

Daca vei umbla astfel cu Dumnezeu si vei ramane statornic în dedicarea ta pentru El, atunci vei avea parte de binecuvantarile Lui, acum si întreaga vesnicie!

POTI AVEA UN IMPACT ASUPRA VIETII CELOR DIN JURUL TAU, NUMAI ATUNCI CANDPRIN CREDINTA, VEI TRANSPUNE ÎN VIATA, ADEVARURILE CUVANTULUI LUIDUMNEZEU.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.