4 Ianuarie 2009

0
27

“Prin credinta a adus Abel lui Dumnezeu o jertfa mai buna decat Cain. Prin ea a capatat el marturia ca este neprihanit, caci Dumnezeu a primit darurile lui. Si prin ea vorbeste el inca, macar ca este mort”. Evrei 11 :4

In Sfanta Scriptura sunt multe istorisiri despre cei ce L-au urmatpe Domnul, prin credinta. Multi dintre acestia, barbati si femei, au fost oameni obisnuiti.

Cu toate acestea, datorita credintei lor extraordinare, Dumnezeu i-a binecuvantat si i-a folosit, asa cum a facut-o si cu Abel.

Cea mai importanta lectie pe care o invatam din jertfa pe care a adus-oAbel, este ca prin credinta, el a adus lui Dumnezeu, ceea ce avea mai bun. Totusi, nu religia si nici faptele bune,  sunt calea prin care putem fi placuti lui Dumnezeu.

Ci numai actiunea credintei, careexprima încrederea pe care o avem în ceea ce ne-a spus Dumnezeu, ne da aceasta binecuvantare.

Prietene, Domnul este singurul care merita sa primeasca ceea ce ai tu mai bun. Esti gata sa vii înaintea Lui cu viata ta, cu familia si prietenii tai si sa i te daruiesti cu tot ce ai, prin credinta ?

Asterne-ti viata pe altar, ca o jertfa vie inaintea luiDumnezeu, prin credinta, si Elte va folosi astazi in lucrarea Sa.

CREDINTA TAVAARATASI ALTORA CALEA SPREDOMNUL ISUS, NUMAI ATUNCI CAND PRIN MODUL ÎN CAREÎI SLUJESTI SI I TE ÎNCHINI, DOVEDESTIHARUL SI PUTEREA CU CAREEL TI-A ÎNOBILAT VIATA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.