06 Ianuarie

0
38

“Prin credinta Noe, cand a fost instiintat de Dumnezeu despre lucruri cari inca nu se vedeau si, plin de o teama sfanta, a facut un chivot ca sa-si scape casa; prin ea, el a osandit lumea, si a ajuns mostenitor al neprihanirii care se capata prin credinta”. Evrei 11-7

Cuvantul lui Dumnezeu ne spune ca : «credinta fara fapte este moarta ! » Iac.2 :17

Fiindca a crezut ceea ce Dumnezeu i-a spus si a actionat conform celor auzite, Noe a dovedit însaca are o credinta vie.

Prietene ; n-ar trebui oare ca si noi sa facem la fel ?

Cuvantul Scripturii ne spune prin apostolul Pavel,  ca aceasta credinta vine în urma auzirii, iar auzirea vine prin Cuvantul lui Dumnezeu. Rom.10 :17

Cand a fost chemat de Dumnezeu, Noea fost gata sa ascultemai întai, si numai dupa aceia a actionat.

Daca acum în timp ce citesti aceste randuri, auzi o voce care îti vorbeste inimii tale, n-o înăbusi. Aceasta soapta pe care o auzi, este vocea Duhului Sfant, care te cheama la Domnul. Nu-L poti vedea, dar stii ca El este acolo, prin credinta.

Poti sa ai o perceptie mai înalta asupra realitatii, fata de cei din jurul tau, la fel cum si Noe a ajuns sa stie mai multe decat cei din generatia lui.  Dar vei beneficiade iertarea pacatelor si siguranta vietii vesnice, pe care Dumnezeu ni le ofera prin moartea îngroparea si învierea Domnului Isus, numai atunci cand vei iesi din zona ta de confort, si cu o credinta sincera în Hristos, vei împlini tot ceea ce El îti spune.

Prietene; nu este nici un pacat asa de mare încat Hristos sa nu-l poata ierta. De aceia actioneaza prin credinta.

ARATA CA AI O CREDINTA ADEVARATA, ACCEPTAND DEPLIN TOT CEEA CE DUMNEZEU ÎTI SPUNE SI ÎMPĂLININD ÎNTOCMAI TOT CEEA CE AI AUZIT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.