4 Noiembrie

0
60


“Voi binecuvînta pe Domnul în orice vreme; lauda Lui va fi totdeauna în gura mea.” Psalmul 34: 1

Te-ai întrebat vreodata de ce sîntem chemati la lauda continua la adresa lui Dumnezeu?

În primul rînd, pentru ca atunci cînd îl laudam pe Domnul, sufletul nostru este încurajat. Psalmul 34: 2 spune: “Sa mi se laude sufletul în Domnul! Sa asculte cei nenorociti si sa se bucure.”

Cred ca ai fi placut surprins sa vezi cum raspund oamenii ““ crestini sau nu -la lauda pe care o aduci Domnului, indiferent de ceea ce ti se întîmpla, bun sau rau.

În al doilea rînd, lauda la adresa Domnului dezvolta partasia. În Psalmul 34: 3 ni se spune: “Înaltati pe Domnul, împreuna cu mine. Sa laudam cu totii Numele Lui! -.” Cu alte cuvinte, atunci cînd îl laudam pe Domnul se creeaza o legatura, o conexiune, o apropiere între copii lui Dumnezeu.

Si în ultimul rînd, lauda la adresa Domnului îti da puterea sa treci peste problemele de fiecare zi. Psalmul 34: 4 spune: “Eu am cautat pe Domnul, si mi-a raspuns: m-a izbavit din toate temerile mele.”

Nu stiu cu ce te confrunti astazi: fie cu o ispita la care nu poti renunta, fie cu un pacat de care nu poti scapa… Indiferent însa de ispita care te încearca, sa stii ca lauda si închinarea te vor ajuta sa iesi biruitor!

Si aceasta pentru ca Domul raspunde unei închinari sincere si reale. De aceea, te îndemn sa faci din lauda la adresa lui Dumnezeu un obicei al vietii tale de crestin si asa cum ne sugereaza si versetul de azi, lasa deoparte orice lucru care ti se întîmpla si lauda-l pe Domnul!


ÎNCEPE DE AZI SILAUDA-L PE DOMNUL PENTRU TOATE LUCRURILE DIN VIATA TA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.