3 Noiembrie

0
43

“Tot pamîntul se închina înaintea Ta, si cînta în cinstea Ta, cînta Numele Tau. -” Psalmul 66: 4

Daca Dumnezeu priveste la viata ta, vede în tine un închinator adevarat sau unul fals? În modul tau de închinare vede El ceva real,  sau ceva fals si contrafacut?

Adevaruleste ca fiecare dintre noi am fost creati pentru a-L lauda pe Domnul nostru. Însa pîna ajungem sa întelegem si sa împlinim acest scop pentru care am fost creati, înca ne mai zbatem în chinurile si încercarilevietii. Vom fi însa frustrati, doar pîna în momentul în care vomaseza lauda si închinarea în centrul vietii noastre de crestin.

Este aproape imposibil sa fim crestini adevarati, fara a fi implicati în mod activ în actul delauda si închinare.

Si aici nu ma refer doar la lauda comuna. Lauda e ceva mai mult decît ceea ce facem în timpul slujirilor din biserica. Lauda trebuie sa devina un stil de viata. Este o atitudine pe care trebuie sa o avem zi de zi. Este atitudinea si activitatea care vine dintr-o inima care recunoaste valoarea si locul pe care îl are Dumnezeu în viata noastra. Aceasta este lauda adevarata!

De aceea, în aceasta zi te îndemn sa transformi lauda într-un stil de viata “¦ într-o afirmare continua a gloriei lui Dumnezeu!

EXAMINEAZA-TI VIATA CU ATENTIE: AI O ATITUDINE PRIN CARE SA ARATI CA ESTI UN ÎNCHINATORADEVARAT?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.