4 Februarie

0
52

“Sîntem încoltiti în toate chipurile, dar nu la strîmtoare; în grea cumpana, dar nu deznadajduiti; prigoniti, dar nu parasiti; trîntiti jos, dar nu omorîti.” 2 Corinteni 4: 8-9

Ca si copil al Domnului Isus Hristos pot sa spun cu bucurie ca fiecare noua zi este si mai minunata alaturi de El.

În momentul în care afirm lucrul acesta, cititi cu atentie ceea ce nu spun în fraza aceasta. Nu pot afirma ca în viata mea nu au existat momente de cadere. Nu pot afirma ca nu am trait durere, boala, stres si alte situatii grele. Nu, nu pot afirma lucrul acesta!

Ceea ce vreau sa spun este ca da, am fost încercat, dar nu zdrobit. Am fost pus la încercare în ceea ce priveste rabdarea, dar nu am ajuns niciodata la disperare. Da, am fost persecutat, dar niciodata nu am fost parasit. Am fost lovit, dar niciodata nu am fost distrus.

Stiti ce ma sustine în aceste afirmatii? Lucrarea minunata pe care o face Domnul Isus în viata mea! El nu a permis niciodata sa fiu zdrobit. Niciodata nu a permis sa ajung la disperare. Nu m-a parasit niciodata si nici nu va permite sa fiu distrus.

Da, cu siguranta ca sînt oameni care îmi vor spune: “Pastore, lucrul acesta poate ti se întîmpla numai tie. E minunat sa poti afirma lucrurile acestea, însa tu nu stii prin ce am trecut eu! Nu stii ce viata grea am avut. Nu stii cîte rugaciuni au ramas neascultate. Nu stii cît de dezamagit sînt eu de Dumnezeu.”

Chiar nu stiu! Însa stii ce stiu eu cu siguranta? Ca noi servim unui Dumnezeu care este mai presus de toate lucrurile acestea. El e mai presus de pacatele tale trecute, de durerile tale. Si, e mai presus de toate dezamagirile pe care le traiesti.
Dar, si mai important decît asta e faptul ca El e lînga tine, chiar acolo, în starea în care te gasesti. Scriitorul epistolei catre Evrei ne spune: “Caci n-avem un Mare Preot, care sa n-aiba mila de slabiciunile noastre; ci unul care în toate lucrurile a fost ispitit ca si noi, dar fara pacat. Sa ne apropiem dar cu deplina încredere de scaunul harului, ca sa capatam îndurare si sa gasim har, pentru ca sa fim ajutati la vreme de nevoie.” (Evrei 4: 15-16)

Daca în aceasta zi, viata îti este încercata, asculta-ma: dragostea si mila Domnului Isus Hristos pot depasi situatia ta. Asa ca, întoarce-te la tronul Lui de har, ca sa poti primi ajutorul Sau la vreme de nevoie.

DUMNEZEU ESTE MAI PRESUS DE PACATALE , DE DURERILE SI DEZAMAGIRILE TALE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.