5 Februarie

0
49

“Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfînt, care locuieste în voi, si pe care L-ati primit de la Dumnezeu? Si ca voi nu sînteti ai vostri? Căci ați fost cumpărați cu un preț. Proslăviți dar pe Dumnezeu în trupul și în duhul vostru, care sînt ale lui Dumnezeu.” 1 Corinteni 6: 19-20

Esti sincer cu Dumnezeu? Ma refer însă la acea sinceritate care priveste ziua judecatii”¦

Haideti sa ne gîndim un moment la acea zi. Stiu ca fiecare dintre noi pacatuim. Dar cu toate acestea, reusesti sa lupti cu pacatele din viata ta, cu cele pe care le stii numai tu si Dumnezeu?  Recunosti în fata Domnului cate îti sunt slabiciunile, gîndurile gresite si îngrijorarile, chiar toate secretele din trecut?

Marea nevoie a Bisericii lui Hristos este aceea de a fi rînflacarata. Si lucrul acesta sa va întîmpla doar atunci cînd oamenii vor deveni sinceri, înfruntînd realitatea si cerînd ajutor Domnului Dumnezeu, oridecîteori au ajuns în caderi spirituale.

Singurul mod în care tu si cu mine putem schimba lumea este sa fim reali, sinceri si curati. Iar acest mod de viata îl putem avea numai prin puterea nemarginita a lui Dumnezeu.

E minunat sa stii ca prin puterea Duhului Sfînt, Dumnezeu lucreaza în noi. Daca esti un urmas al Lui Cristos, Dumnezeu locuieste în tine. El locuieste si în mine. Prin aceasta putere minunata ce locuieste în tine poti înfrunta gîndurile, îngrijorarile și orice legatura cu secretele trecutului tau.

Prin puterea Duhului Sfînt, te îndemn sa fii sincer cu Domnul tau. Si cere-i lui Dumnezeu sa te ridice spiritual acolo unde au cazut.

Ma rog pentru ca lucrul acesta sa se întîmple în viata ta, ca în acest felsa-L poti lauda pe Domnul în fiecare zi!

CERE-I DOMNULUI SA TE RIDICE DIN PUNCT DE VEDERE SPIRITUAL, ORIDECÂTEORI TRAIESTI O CADERE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.