4 Decembrie

0
40

“Vegheati dar, pentru ca nu stiti în ce zi va veni Domnul vostru.” Evrei 24:42

Sodoma si Gomora erau locuri atît de pacatoase, iar raul era atît de prezent acolo, încît Dumnezeu a decis sa le îndeparteze de pe suprafata pamîntului. Multi oameni cunosc povestea celor doua orase distruse, o întamplare despre care care as dori sa învatam o lectie importanta în aceasta zi.

Sînt multi cei care cred astazi ca America este copia fidela a celor doua orase. Daca si tu crezi acest lucru, atunci se ridica urmatoarea întrebare: De ce ar distruge Dumnezeu Sodoma si Gomora, dar ar lasa nepedepsita o tara pacatoasa? Este o întrebare importanta, la care trebuie sa raspundem cu atenție.

O concluzie ar fi ca Dumnezeu în aceasta vremeîncearca doar sa ne atraga atentia! Prin toate dezastrele umane si naturale ce au avut loc în ultimii ani, cred cu putere ca Dumnezeu înca încearca sa ajunga la inimile noastre. Din pacate, de cele mai multe ori, nu ascultam soapta Domnului, decît atunci cînd sîntem greu încercati.

Asadar, ce am putea face noi? Cred din toata inima ca singura sansa pentru America si pentru toate natiunile lumii sîntem noi, crestinii. Este nevoie de o înviorare a puterii crestine. Si aceasta reînviere poate începe de la o singura persoana!

Astazi te îndemn sa îi ceri Domnului Isus Hristos sa îti reînnoiasca inima si sa te ajute sa raspîndesti lumina celor din jurul tau. Aprinde focul spiritual în jurul tau, astfel încît sa îl vada si ceilalti si sa vina sa se încalzeascala lumina si caldura lui.

ROAGA-L PE DUMNEZEU SA ÎNCEAPA O REÎNVIORARE SPIRITUALA “¦ SI SA O ÎNCEAPA CHIAR CU TINE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.