5 Decembrie

1
45

“Fiti si voi îndelung rabdatori, întariti-va inimile, caci venirea Domnului este aproape.” Iacov 5:8

În meditatia de ieri, am discutat despre Noe si arca lui, poveste ce ilustreaza modul în care Dumnezeu devine arca noastra de salvare, oferindu-ne la sînul sau siguranta.

Astazi as vrea sa privim în afara acestei constructii, ca sa putem observa ca asa cum Noe a fost scapat din furia apelor care loveau arca (si care reprezenta modalitatea folosita de Dumnezeu pentru a pedepsi raul din lume), asa si noi vom fi ocrotiti de mînia pe care Domnul o va revarsa asupra pacatului din zilele din urma.

Asa cum Dumnezeu i-a ocrotit pe Noe si familia lui, tot asa si credinciosii vor fi ocrotiti. Biblia ne spune ca Domnul Isus Hristos va veni ca un hot în noapte (1 Tesaloniceni 5:2). Si ne mai spune canu exista condamnare pentru cei care au trait pentru El.

Tot Biblia ne aminteste ca vom fi prinsi si scosi afara din calea judecatii pe care Dumnezeu o va face pamîntului. Isus Hristos ne spune ca nu exista nimic în aceasta lume sau în afara ei care sa-L împiedice sa se întoarca pentru a-si lua alesii.

Dar pîna atunci, noi trebuie sa ne traim viata ramanand neclintiti, si sa ne pregatim, ancorîndu-ne inimile în puterea si promisiunile lui Dumnezeu. Nimeni în afara de Dumnezeu Tatal nu stie timpul exact cînd Isus Hristos se va reîntoarce, însa noi stim ce rezultate vom avea!

Îmi doresc ca astazi sa traiesti ca si cum a-i cunoaste sfîrsitul povestirii”¦deoarece cred caîl si cunosti!

CEI CARE TRAIESC PRIN DOMNUL ISUS HRISTOS VOR AVEA SIGURANTA ÎN EL ATUNCI CÎND VA REVENI PENTRU A JUDECA LUMEA.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.